Progression

Progression

DIGISTAR Kft.

DIGISTAR Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A TMK 4.0 rendszer az új járműre történő árajánlatadástól, a szervizben történő javításig, valamint az ügyfélkapcsolat folyamatos követéséig lefedi a felhasználó folyamatait.

A rendszer lehetőséget biztosít a tevékenységek során keletkező különféle adatok rendszerezett tárolására és a felhasználó által paraméterezhető lekérdezésére, valamint a munkafolyamatokhoz kapcsolódó kinyomtatandó dokumentumok előállítására, és azok digitalizált formában történő tárolására.

A TMK 4.0 rendszerben lévő folyamatok paraméterezhetően illeszkednek a márkakereskedésben vagy független szervizben történő, az iparágra, az adott márka jellemző speciális tevékenységekhez. A rendszer felhasználóbarát felületeivel és az munkafolyamatokhoz igazodó funkcionalitásával egyszerűvé teszi a bevezetést, a használatot és az üzemeltetést. A program számos lehetőséget biztosít egyéb más platformon működő alkalmazásokhoz való kapcsolódáshoz, ilyenek a webáruház, más külső partnerekkel történő webes kommunikáció, sms és email kommunikáció. Valamint a rendszerhez illesztett mobilalkalmazások.

Moduláris felépítésének köszönhetően működhet a rendszer egy kisebb szerviz, vagy akár az országot lefedő szervizhálózat alapszoftvereként. A különböző modulok, funkciók segítségével egy szoftverben vezethetők a felhasználó legfontosabb adatai.
Progression
Progression
Progression

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 4 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák