R-Keeper Pizza Delivery

R-Keeper Pizza Delivery

Bemutatás

R-keeper Pizza Delivery – vendéglátó program házhoz szállító modullal

Feladata: a házhoz szállítási folyamatok automatizálása, irányítása és ellenőrzése. A telefonon vagy interneten beérkező rendeléseket a vendéglátó programok a nyersanyagok előkészítésétől a futár visszatérésig nyomon követi, irányítja és ellenőrzi. Az egyes ügyfelek előző rendelései bármikor visszakereshetők. Ha az adott ügyfél mindig a szokásosat rendeli, ez a rendelt menü tételek rögzítése nélkül, néhány gombnyomással rögzíthető.

Kinek ajánljuk?

A házhoz szállítások adminisztrálása és rendszerezése napi 20-25 címig papír alapon is követhető, bár a pontos elszámolás megköveteli a gépi nyilvántartást. 25-50 cím között kezd rumlis és átláthatatlan lenni a dolog. Itt érdemes megfontolni egy házhoz szállító rendszer bevezetését. A vendéglátó program napi 50 cím fölött, kötelező!

Menedzser rész

A Pizza Delivery házhozszállító szoftver menedzser része gyakorlatilag az R-KeepeR szoftver „Étterem szerkesztő” szoftvere. Itt töltjük fel a menüt, a jogosultságokat, kedvezményeket, felárakat.

Operátor rész - Rendelés felvétel

Az operátor rész feladata a rendelések lehető legegyszerűbb és leggyorsabb rögzítése és a diszpécser részbe történő továbbítása. Új rendelés rögzítésekor a rendszer számos információt tárol a rendelő vendégről. Ezen információk alapján egy rendszeresen rendelő vendég gyorsan vissza kereshető az adatbázisból, illetve számos jelentés készíthető a vásárlói szokásokról, akár a teljes ügyfél körre, akár vendégre vetítve. Az operátor modulban a rendszer automatikusan számolja a várható kiszállítási időt a főzési időből és a várható helyszínre érési időből. A programba integrált város térkép segítségével az operátor és a futár is láthatja a legrövidebb utat a szállítás heyszínéig. A rendszer számos lehetőséget biztosít különböző kedvezmény, kedvezményes időszak vagy bónusz rendszer kialakítására, mely a törzsvendégkör gyors növekedését és hosszú távú megtartását eredményezi. A Pizza Delivery házhozszállító program kapcsolódhat az R-keeper pincér programhoz.

Diszpécser rész - Elkészítés és pakolás

A diszpécser rész feladata az rendelés elkészítésének és házhozszállítási folyamatának az irányítás és követése. A felhasználó barát grafikus felület lehetőséget biztosít a rendelések automatikus vagy kézi továbbítására a konyha felé, illetve a teljes folyamat pillanatnyi követésére. A felületen keresztül lehet jelezni a futároknak, hogy a rendelés kiszállításra kész, felvehető.
R-Keeper Pizza Delivery
R-Keeper Pizza Delivery

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 840 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák