R-keeper Törzskártya

R-keeper Törzskártya

Bemutatás

R-Keeper Törzskártya kezelő rendszer
R-keeper Törzskártya kezelő rendszer és vendéglátó program segítségével Ön a saját üzlete logójával ellátott mágneskártyákat bocsáthat ki, melyeket törzsvendégeinek adhat. Az R-KeepeR CRM az éttermi szoftverünk egy külön modulja, mely a pincér programban is megjelníthetően tárolja törzsvendégeink releváns adatait és különböző automatizmusok mentén segíti a vendégkezelést.

A vendéglátó programhoz kapcsolt kártyák a következő képen működhetnek:

Kedvezmény kártya: a vendégnek kiadott kártya százalékos kedvezménykártyaként működik, melyet fizetéskor a pincérnek adva érvényesíthető a törzskártyához beállított kedvezmény a nyugta végösszegére vagy kategóriákra.
Bónusz kártya: a vendégnek kiadott kártya pontgyűjtő kártyaként működik melyre a vendég a fizetés arányában pontot kap. A pontokat később ajándékra válthatja a vendég vagy ha összegként tartjuk nyilván levásárolhatja azt.
Prepay kártya: másnéven előre fizető kártya. A vendégnek kiadott kártyát az üzletvezető egy általa beállított összeggel tölti fel, melyet a vendég a levásárolhat.
A kártyák felhasználási módja kombinálható. A vendég a fogyasztásáról email-t kaphat.

Egyéb felhasználás:

Személyzeti fogyasztás elszámoltatása: az alkalmazottaknak kiosztott kártyát napi hitelkerettel feltöltve könnyen ellenőrízhetővé és szabályozhatóvá válik a személyzeti fogyasztás. Az adott kártyához kedvezmény is rendelhető. Az adott kártyával végzett tranzakciók, tételek, elszámoláskor vagy fizetés osztáskor alkalmazott kártyánként lekérhetők és nyomtathatók, egyértelművé téve a személyzeti fogyasztást.
R-keeper Törzskártya
R-keeper Törzskártya

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 400 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák