R-Keeper V7 Menedzser

R-Keeper V7 Menedzser

Bemutatás

Az RKeepeR egy olyan multifunkcionális integrált rendszer, amely a Horeca szektor bármely szereplőjére ráilleszthető. Képes az üzemeltetéshez szükséges folyamatok automatizálására és az elszámoltatás megvalósítására legyen az családi vállalkozás vagy nemzetközi üzletlánc.

Szoftvermegoldásaink szerver-kliens rendszerre épülnek ipari hardverek felhasználásával (érintőképernyős pénztárgépek, kézi terminálok, intelligens kamera és pincérhívó rendszerek). Vendéglátó programjaink és rendszereink gyorsítják a rendelés felvételt és számlázást, optimalizálják a konyha terheltségét, átláthatóvá teszik az elszámolást és a készletgazdálkodást. A többszintű jogosultsági rendszer lehetővé teszi, hogy minden kolléga csak a munkájához szükséges modulokhoz férjen hozzá.

Számtalan forgalmi jelentés segíti az elszámolást, akár grafikus formában is. A rendelkézesre álló előre elkészített jelentéseken kívül, lehetőség van egyéni jelentések készítésére is. Ezt a felhasználó egy egyszerű drag & drop technika segítségével maga is elkészítheti, amelyet sablonként mentve újra és újra felhasználhat a mindig aktuális időszaknak megfelelően. Jelentéseink elérhetők akár online, akár offline üzemmódban vagy automatikusan küldhetők email-ben.

A munkaidő regisztrálása és nyilvántartása a költséghatékony működés egyik legfontosabb eleme. A munkaidő kezdetét és végét a kollégák a pincér terminálokon egyéni mágneskártyájukkal rögzíthetik. Késés esetén üzletvezetői jogosultság szükséges a belépéshez. A háttérben rendelkezésre álló adatok alapján a teljes munkaidő számítható.
R-Keeper V7 Menedzser
R-Keeper V7 Menedzser

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 950 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák