RoomSoft

RoomSoft

Bemutatás

Hotelek, egységek kezelése
Korlátlan számú hotel / apartman kezelhető. Ezen belül pedig egységenként bármilyen és bármennyi szobatípus és szoba menedzselhető.

Időszakok és árak
Az árak szabadon és kellően rugalmasan beállíthatók, legyen a szempont akár épület, szobatípus, korcsoport, ellátás, eltöltött éjszaka, dátum intervallum vagy hétvége. Gyermekek esetén kedvezmények is megadhatók.

Foglalások kezelése
Akár rendszeren belülről, akár weboldalról érkezik a foglalás, minden lényeges adat megtalálható a rendszerben. Beállítható az ellátás mely lehet a teljes tartózkodásra azonos, de lehet akár naponként eltérő is. A foglalások szobakiosztásait grafikusan is megtekinthetjük, sőt, akár át is rendezhetjük. A weboldalról indított foglalások esetén küldött visszaigazóló emailek is nyomon követhetők.

Recepciós modulok
A recepció számára külön modulok készültek, melyek egységes jelemzője, hogy minden adat egy helyen, gyorsan elérhető. Az érkeztetés és távoztatás csak egy gomb nyomás, de a foglalás módosítása is egy kattintással elvégezhető. Több részletben, több fizetési móddal történő számlázás pedig gyerekjáték.

Pénzügy
A számlák kiállítása és a befizetések kezelése alapvető feladat, de ugyan ilyen fontos a költségek kezelése is. A bevételek és kiadások készpénzes mozgásainak nyomon követésére rugalmas pénztár kezelés* áll rendelkezésre. A foglalásokkal kapcsolatos végső elszámolások pedig pontosabb képet adnak a tervezett és a tényleges bevételek alakulásáról.

Kontrolling
Vendég és szobaéjszaka elemzések napi bontásban, korcsoport és szobatípus szerinti ADR és revPAR szintén lekérdezhető. A bevételek és a kiadások pontos rögzítésével tényleges cashflow kimutatás készíthető.

Riportok
Vendéglista, IFA lista, étkezési lista (felíró opcióval), pénzforgalom, számlalista, takarító lista, jutalék lista. Napi bontású kihasználtság lista szobatípusonként, azon belül tájolással. Ez mind elérhető, de mivel az adatok egy helyen vannak ez a modul egyszerűen bővíthető.

Mobil alkalmazások
A nem helyhez kötött alkalmazottak számára.
RoomSoft
RoomSoft

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 66 675Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák