RS_ker

RS_ker

RESOLD Kft.

RESOLD Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A programrendszer lehetővé teszi a termékek raktárankénti nyilvántartását. A készlet vezetése online, a bevételezések és az eladások is azonnal aktualizálják a készletet, így
minden pillanatban a pontos adatokról nyújt megfelelő információt. Tetszőleges cikkszám és cikkcsoport rendszert alakíthat ki. Az alapanyag és egyéb késztermék beszerzéseket a szállítói számlák rögzítésével vételezheti be. Igy előáll egy szállítói számla nyilvántartás, valamint a raktári készlet bevételezési bizonylat.
A készlet nyilvántartása FIFO módszerrel és utolsó beszerzési áron történik. A termék nyilvánartásban kétféle eladási árat kezel a program, kiskereskedelmi és akciós árat.
Ezen felül minden üzlethez egyedi termék eladási ár határozható meg.
A pontos raktárkezelés érdekében a csomagolási egységet is feltüntetheti. (pl: 50 db/doboz)
Ebben az esetben a raktári kiadási bizonylaton a darabszám mellett megjelenik a csomagolási egység darabszáma és a csomagolási egységen felüli darabok száma.

A bevételezett készletek, ármódosítások kommunikációs szoftver segítségével is az üzletekbe kerülhetnek. (modem vezetékes telefon esetén, vagy mobiltelefon olyan helyen, ahol nem áll rendelkezésre vezetékes telefon elérés). Így akár egy központi irodában, vagy akár otthon is rögzítheti a terméktörzset, új cikket vihet fel, árakat módosíthat, bevételezést készíthet.
RS_ker
RS_ker
RS_ker

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 250 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák