Bemutatás

Dokumentumkezelés Microsoft SharePoint alapokon

A dokumentumkezelő elsődleges célja mind az elektronikusan, mind a hagyományos papír formában rendelkezésre álló dokumentációk elektronikusan történő archiválása, iktatása. A központosított elektronikus irattár használatával a felmerülő problémák megoldása reális költségek mellett valósítható meg, egyben növelve a használó szervezet produktivitását és reakcióidejét.

Funkciók:

Iktatás: papír alapú vagy elektronikus dokumentáció rögzítése dokumentum jellemzőinek megadásával. A rendszer egyedi iktatószámot generál, mellyel egyértelműen lehet azonosítani a későbbiekben.

Keresés: Lehetőségünk van keresni a dokumentumaink között. Ezt megkönnyíti az, hogy eleve strukturáltan tároljuk dokumentumainkat. Keresni csak azon dokumentumok között lehet, amelyekhez van megfelelő jogosultságunk. Egy dokumentumkezelő rendszerben található dokumentum, a meta adatoknak és az objektumok összekapcsolódásának segítségével tized annyi idő alatt kereshető elő, mint egy hagyományos könyvtárszerkezetben tárolt, nem beszélve egy papír alapú irattárról. A részletes keresőmező lehetővé teszi, hogy minél jobban le tudjuk szűkíteni a keresőhalmazunkat.

Partnerek: Lehetőség van a partnereinkről információkat tárolni és vezetni, melyeket iktatáshoz rendelhetünk. Ezáltal tudunk például szűrni a partnerhez tartozó iktatásokra is.

Jogosultságok: Lehetőség van az egyes funkciókat jogosultsági csoportokhoz kötni, illetve az egyes iktatásokat is külön biztonsági dossziékban kezelni. A jogosultságok teljes mértékben Active Directoryból vezérelhetőek.

Integrálhatóság: Lehetőség van az iktató rendszer és már meglévő vállalatirányítási vagy ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer összekapcsolására.

Postakönyv: Lehetőség van a postai kimenő levelekből postakönyvet generálni. A postakönyv és a hozzá tartozó dokumentumok össze vannak rendelve és később van lehetőség az aláírt postakönyv visszaiktatására is.

Többnyelvű működés: A rendszer képes a több nyelvű működésre, mely használat közben is állítható a felhasználó által. A beállított nyelvet a rendszer megjegyzi.
S-DOC
S-DOC

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 250 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák