Salesforce CRM

Salesforce CRM

Bemutatás

A Salesforce.com CRM-et rendkívül könnyű használni, épp mint a kedvenc weboldalait. Bárhonnan bejelentkezhet, elérhet vagy frissíthet ügyféladatokat, dolgozhat a kollégáival. Pont mint az Amazonon vagy a Google-ön, azonnal elkezdhet a Salesforce-szal dolgozni és rögtön látni fogja az eredményeket is!

Nincs több zűrzavar a vállalati szoftverek körül!

Nem kell többé szoftvert vásárolnia, installálnia vagy upgrade-elnie! A web alapú szoftvereknél, mint amilyen a Salesforce, az upgrade-ek automatikusak, ami egyben azt is jelenti, hogy mindig a legfrissebb verziót használhatja. A személyreszabott elemek és az integrációs elemek az upgrade-ek után is megmaradnak.

Fizetés a használat során

Ha Salesforce CRM-et használ, nincsenek előzetes költségek. Ehelyett folyamatosan fizet egy díjat és rögtön pontosan látja is a megtérülést. Az upgrade költségei már benne vannak a havi díjban, így nem kell, hogy fájjon a feje a későbbiekben felmerülű költségek miatt.

Szabja testre a CRM-ét egy kattintással!

Nincs két egyforma vállalat. Mi az ami az Ön vállalkozását egyedivé teszi? A folyamatok, az üzleti modell, az egyedi termékek és szolgáltatások, melyeket Ön kínál. Ezért tette a Salesforce lehetővé az egyszerű testre szabhatóságot a rendszerében: hogy könnyen megfeleljen a vállalkozás és az iparág egyedi igényeinek.

Biztonság, melyre számíthat!

A Salesforce.com garantálja az Ön ügyféladatainak a biztonságát fizikai megőrzéssel, adattitkosítással, felhasználói autentikációval és egyéb biztonsági megoldásokkal. A legújabb tűzfalvédelemmel, behatolást detektáló rendszerekkel és saját biztonsági termékekkel a Salesforce.com világvezető infrastruktúrájával lehetővé teszi, hogy Ön a legnagyobb biztonságban tudja értékeit.

A közösségi üzletelés piacvezetője

A közösségi szoftverek segítségével minden eddiginél hatékonyabban tudja összekapcsolni az ügyfeleit és az alkalmazottait. Minden termékünkbe beépítettük a közösségi média elemeit, így az üzleti szereplők bármikor, bárhol elérheti egymást.

Salesforce CRM
Salesforce CRM
Salesforce CRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák