Seneca

Seneca

Bemutatás

A SENECA egy tökéletes megoldás azokhoz az elvárásokhoz, amelyek a pénzügyi tervezés és a kontrolling területén jelentkeznek. Tetszőleges számú tervvariáció elkészítését több beépített tervezési modell segíti. Ezek a modellek támogatják a top-down, bottom-up és az ellenáramú tervezést. A rendszer tartalmaz integrált pénzügyi tervezési modellt (IPS), melynek segítségével a rögzített, piaci tervezési információk átvezetődnek a fastruktúrába, és a vállalatra gyakorolt változásokat azonnal megjelenítik a mérleg, eredmény, cashflow struktúrában.
A SENECA képes a beépített fastruktúrának köszönhetően leképezni vállalata szervezeti hierarchiáját és az ahhoz kapcsolódó adatokat. Alkalmas egymással párhuzamosan több vállalati hierarchia kezelésére úgy, hogy akár ezek között keresztkapcsolatokat is tud működtetni. Ezáltal lehetőséget biztosít vállalati divíziók kezelésére, valamint vállalati konszolidációra.
A SENECA az elemzési eszközök széles tárházával (ABC, Pareto és eltérés-analízis) biztosítja az adatok kiértékelését. Az eltérés mértékének megfelelően különféle figyelmeztetetési határokat tud definiálni – azért, hogy a vezető egy pillanat alatt meghatározza a kritikus értékeket.
A kontrollingrendszer naprakészségét garantálja a beépített, automatikus adat- és struktúraimportálási lehetőség, amelynek tényadatait közvetlenül az ERP-rendszerek biztosítják. (pl.: SAP, Microsoft Dynamics NAV, Oracle, Forrás SQL, Mago.Net, Excel táblák stb.)
A SENECA a vezetők döntéshozatalát vizuálisan is támogatja online módon dashboardok, grafikonok, valamint vezetői riportok segítségével.
Seneca
Seneca
Seneca

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 248 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák