SmartBrick

SmartBrick

GriffSoft Zrt.

GriffSoft Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A SmartBrick egy integrált, moduláris ügyviteli szoftver, amely kiterjedt támogatást nyújt az ingatlankezelésben és ingatlanüzemeltetésben, azaz a létesítménygazdálkodásra jellemző munkafolyamatokban és nyilvántartásokban. Moduláris, mert az egymástól megkülönböztethető funkcionalitásokat elkülönítve csoportosítja, illetve integrált, mivel ezeket a funkcionalitásokat, modulokat az iparági és logikai szabályoknak megfelelően olyan módon köti össze, hogy a kapcsolódó munkafolyamatok gördülékenyen és magától értetődően kezeli, támogatja. Továbbá biztosítja az adat duplikálás, megtévesztő alias-ok elkerülését a nyilvántartások központi adatkezelése útján. Hiánypótló megoldást nyújt felhasználóknak, szakembereknek, döntéshozóknak és adminisztrátoroknak; egyaránt biztosít nyomonkövethetőséget, monitoring lehetőségeket a napi ügymenetek és a több éves stratégiák tervezésének/követésének tekintetében is.
Kiemelkedő általános funkciói a teljesség igénye nélkül:
Időbélyeges adatnyilvántartás: A kifejezés azt jelenti, hogy a modulokban végzett bizonyos adatkezelések dátumhoz kötődnek, így visszakereshetővé válnak az adott dátumhoz tartozó, érvényes adatok a jelenleg érvényes tartalomtól függetlenül is.
Jogosultsági rendszer: Biztosítja számunkra az adatokhoz és funkciókhoz tartozó tevékenységek hozzáférhetőségét attól függően, hogy egy adott felhasználóhoz milyen jogosítványokat kívánunk hozzárendelni. Felhasználói sablonok meghatározásával ezek a jogosítványok, jogosultságok tipizálhatók, így válik elérhetővé, hogy azonos munkakörben dolgozó felhasználók azonos jogosultságokkal rendelkezzenek.
Naplózás: Jegyzi és eltárolja, hogy ki, mikor, milyen tevékenységet végzett a szoftverben, ezáltal biztosítva a kívánt mértékű transzparenciát és kontrollt.
Központosított törzsadat-nyilvántartás: Nem csak az adott modulban tudjuk törzsadatinkat kezelni, karbantartani, hanem egy központi helyen is elérhetőek számunkra legfontosabb adataink, így könnyítve meg azok karbantartásának folyamatát.
WEB-es platform és online adatkezelés: Tekintettel az iparágra jellemző sajátosságokra, a rendszer nem igényel telepítést, illetve kötött munkaállomást. Szabadon elérhető a megfelelő eszközökről, amennyiben van internetkapcsolat és megfelelő jogosultság.
A felsorolt szakterületek az általános hazai létesítménygazdálkodási gyakorlatban előforduló feladatok 90%-át kezelik. A 10%-ot kitevő egyedi igények figyelembe vétele, a szoftver kiegészítése, módosítása a bevezetés során testreszabással történik.
SmartBrick
SmartBrick

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 250 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák