SmartTrade

SmartTrade

Bemutatás

A SmartTrade Integrált Pénzügyi szoftver egy un. webes alkalmazás, ami annyit jelent, hogy interneten keresztül, egy tetszőleges böngésző segítségével lehet elérni és használni. A program használatának megkezdéséhez nincs szükség semmilyen egyéb program telepítésére az Ön számítógépein, és nincs szükség egyéb beruházásra sem a már meglévő eszközökön felül. A program egyidejűleg –a szerződésnek megfelelően – bármennyi felhasználó használhatja. Ön részéről a program nem igényel semmilyen üzemeltetési feladatot, hiszen azt mi folyamatosan ellátjuk, mint a szerverek és adatbázis felügyeletét és karbantartását, valamint az adatbiztonság érdekében a napi automatikus mentést.

A SmartTrade szerkezete, nyitottsága révén bármelyik cég részére ideális megoldás lehet az adatai nyilvántartására, a napi munka támogatására és a vezetői döntések megalapozására. Pont a nyitottsága ad lehetőséget arra, hogy a felhasználók egyedi kéréseit gyorsan és alacsony költséggel a programba fejlesszük.

A SmartTrade biztosítja, hogy a vállalkozások a működésük során összegyűjtött és a programba rögzített adatai a lehető legnagyobb biztonságba legyenek. Biztonsági és jogosultsági rendszere nem csak a külső behatolásokkal szemben, hanem a vállalkozás dolgozóival, felhasználóival szemben is védelmet nyújt. A felhasználók csoportba foglalásával vagy egyénileg kialakított jogosultságok kiosztásával meghatározhatjuk, hogy az egyes felhasználók milyen menüpontokhoz férhetnek hozzá, és azt milyen módon érhetik el (felvihetnek-e új adatot, módosíthatnak-e, vagy törölhetnek-e meglévőt).

A SmartTrade a programban történt valamennyi adatrögzítést naplózza, így az összes módosítást, törlést. Az adatok változásának nyomonkövetésével biztosítja a felhasználók részére, hogy az esetleges szándékos vagy véletlen adatvesztést könnyedén visszaállítsák, illetve, hogy ellenőrizni tudják a felhasználók munkáját.
SmartTrade előnyei

Nincs szükség drága szerverek beszerzésére és üzemeltetésére
A SmartTrade bárhonnan és bármilyen Internet kapcsolattal rendelkező eszközzel könnyen elérhető
A moduláris rendszernek köszönhetően könnyen méretezhető, rugalmasan alakítható, testre szabható
Felhasználóbarát felületű, logikusan felépített rendszer
Széleskörű lekérdezési és kimutatási lehetőségeivel az üzleti döntések meghozatalát segíti
Mély jogosultsági és naplózási rendszer
Folyamatos támogatás és fejlesztés a változó piaci és gazdasági helyzetekhez igazodva
Gyors és költséghatékony egyedi megoldások
SmartTrade
SmartTrade

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 25 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák