Soulware

Soulware

Soulware Zrt.

Soulware Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Ahhoz, hogy az ügyfeleink igényeit elvárásaiknak megfelelő szinten tudjuk kielégíteni, a feléjük tett ígéretekeinket képesek legyünk megtartani, ma már elengedhetetlen az információ strukturált nyilvántartása, házon belüli megosztása, hogy az adott pillanatban könnyen elérhető legyen. A Soulware által bevezetett CRM képes arra, hogy az ügyféllel kapcsolatos minden lényeges információt kereshető módon rögzítsen: a megvalósult és folyamatban levő üzleti lehetőségek részleteit, a teljes kommunikációs történetet, az ügyfélhez kapcsolódó szolgáltatások és teljesítések adatait.

A CRM rendszer bevezetése egyet jelent az átlátható üzletmenet kialakításával. Az ügyfelekkel (vevők, beszállítók, szolgáltatók…) folytatott kapcsolattartás a rendszerben nyomon követhető, így tetszőleges mérőszámok (benchmark) alakíthatók ki. A siker mérhetővé és előre jelezhetővé válik. Természetesen az Ön szándékától függ, hogy mit szeretne mérni, illetve hogy ezen számok alapján milyen döntéseket hoz. Kollégáink a folyamatok felmérése, illetve a rendszer testreszabása idején folytatott konzultációk során segítenek Önnek kialakítani a megfelelő riportokat. A riportok előállítása ezután automatikusan történik, sőt Önnek is lehetősége van újabb típusú riportok kialakítására. A jót könnyű lesz megszokni.

A SugarCRM a világ piacvezető megoldásaként olyan egyedülálló belső struktúrával és rugalmassággal rendelkezik, amely alkalmassá teszi a legváltozatosabb ügyfél igények megvalósítására, a hagyományos CRM funkciókon túl olyan folyamatok leképzésére, amelyek valamilyen üzleti reláción keresztül kapcsolódnak az ügyfelekhez:
- Projektek kezelése, feladatok delegálása, határidők figyelése
- Munkafolyamatok kezelése, státuszok követése, figyelmeztetések kiadása
- Ügyfél információk bármilyen metszetének megjelenítése egységes, strukturált felületen (füleken, modulokban)
- Kampány jellegű marketing tevékenységek felépítése, lebonyolítása és komplett kontrollingja

A Soulware a SugarCRM hazai szakértője. Az általunk telepített rendszerekben a szükséges mértékig kibővítjük a SugarCRM eredeti funkcionalitását és a meglevő rendszerhez illesztjük. Számos esetben ügyfeleink széttagolt működési felületeit, szigetrendszereik információit jelenítjük meg egységes felületen, strukturált szerkezetben. Amennyiben a meglevő rendszer kiváltható, akkor annak a funkcióit teljes egészében a SugarCRM-ben valósítjuk meg az Excel tábla alapú nyilvántartástól a hálózaton keresztül működő egyedi rendszerekig bezárólag.
Soulware
Soulware
Soulware

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: KözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák