SSB Reporter

SSB Reporter

HumanoiT Kft.

HumanoiT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A megoldás segít az IT biztonsági feladatok elvégzésében, az alapriportok elkészítésében, ezáltal nem szükséges többé az Excel, a Word és az SSB mélyebb ismerete az adatok kinyeréséhez. A program egy kattintással elkészíti az alapjelentést, az adatok összehasonlíthatóak az előző időszak adataival is, így Ön csak véglegesíti és prezentálja az eredményeket.
Az elemzett adatok birtokában, Ön képes lesz megelőzni a kritikus rendszerleállásokat, nyomon követheti a rendszere kihasználtsági szintjét, valamint információkat kaphat a felhasználók erőforrásigényeiről.
Egyes szektorokban (pénzügy, távközlés) már ráébredtek milyen fontos a naplóelemzések elvégzése, így már jogszabály által is kötelezve vannak erre.

Legfontosabb előnyök:

•Kész riport, azonnal
Ha a loggyűjtés már megoldott, de nem tud mit kezdeni az összegyűjtött adatokkal, vagy ha nem akar milliókat költeni egy logelemző (SIEM) rendszer bevezetésére, akkor ezt a megoldást Önnek találták ki! Alapriportok konfiguráció nélkül, mindössze egy kattintással!

•Minimális ráfordítás
Az összegyűjtött naplóadatokból az alapjelentés már 1 gombnyomással elkészül, ezért nem szükséges egyedi lekérdezéseket írni és futtatni! Idejét elég az eredmények kiértékelésére és az alapjelentés kiegészítésére fordítania.

•Összehasonlító riportok
Az új jelentések összehasonlíthatóak a már régebben elkészített jelentésekkel, és így a változások azonnal láthatóvá válnak. Változó trendek esetén beavatkozhat, azonnal részletes vizsgálatot indíthat.

További előnyök:

•Könnyen tanulható
Sajátítsa el a jelentések készítését percek alatt, vagy akár mutassa meg titkárnőjének! A megoldás könnyű felhasználhatósága miatt többé már nem szükséges az egyéb programok mély ismerete az adatok kinyeréséhez!

•Költséghatékony jelentéskészítés
A jelentéskészítés költséges logelemző projekt nélkül! Ideális, ha szüksége lenne riportokra, de munkatársai túlterheltek vagy ha rendelkezésére áll egy loggyűjtő rendszer, de a logelemzésre (SIEM) már nem tud extra költséget allokálni.

•Biztonságos riportálás
A jelentéseink biztonságosan, emberi beavatkozás nélkül futnak, gyorsan és hatékonyan. A kinyert adatok emberi hiba nélkül jönnek létre, annyiszor, amennyiszer Ön azt szeretné.

További IT biztonsági megoldásokért keresse fel honlapunkat: http://humanoit.hu/megoldasaink/biztonsag/
SSB Reporter
SSB Reporter
SSB Reporter
SSB Reporter
SSB Reporter

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 320 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák