Symbol Enterprise

Symbol Enterprise

Bemutatás

Egy vállalatirányítási rendszer cégünk életének fontos részét képezi. Folyamatokat végzünk vele, egyszerűsíti munkánkat és segít a fontos döntések meghozatalánál. A valódi használhatóság mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az összetett folyamatok integrációi jelentik a rendszerek jövőjét. A folyamatok és integrált modulok gyorsan átveszik a főszerepet. Ezt a szemléletet követve alapoztuk meg a rendszerünket: a Symbol Enterprise rendszert, a hatékony munkavégzésre fejlesztett innovatív ERP megoldásunkat.

A Symbol Enterprise egy modulárisan felépíthető vállalatirányítási rendszer, mely vállalatok készletgazdálkodási, termék- és szolgáltatásértékesítési, logisztikai, pénzügyi/számviteli, eszközgazdálkodási, ügyfélkezelési (CRM), iktatási és termelési szegmenseinek teljes körű lefedésére alkalmas. A modulok lego-szerűen egymásra építhetőek, így segítségével a legegyszerűbb és a legbonyolultabb üzleti modell is egyszerűen és gyorsan kezelhető. A rendszer ellátja munkatársait a hatékony munkavégzéshez szükséges eszközökkel, információkkal és támogatja a vezetői döntéshozatalt. ERP rendszerünk biztosítja, hogy a felhasználó valamennyi feldolgozását megvalósító, egységes információs rendszert használjon, s egyúttal az egész vállalatra kiterjedő integrációt valósítson meg.

Integrált vállalatirányítási rendszerünkben a funkciók szerves rendszert alkotnak. Minden mindennel összefügg. A funkciók támogatják egymást, ezzel komplett folyamatokat alakítanak ki. A rendszerben tárolt adatok pedig szoros kapcsolatban állnak egymással. Azok integráltan több információval bírnak, mint ha csak önállóan lennének elérhetőek. Egy integrált rendszerben számos olyan modul található, amely pont az egymástól távol lévő adatokat közelíti egymáshoz, azokat szemantikailag összekapcsolva. Míg a mikrovállalkozói szegmensben ugyanaz a személy végzi a különböző feladatokat, a középvállalatoknál a munkakörök differenciáltak. Ugyanabban a rendszerben, de mégis elválasztva találhatóak meg az integrált rendszer különböző alegységei. Más dolgozó végzi a bevételezést, mint aki értékesít. Más irodában adják az árajánlatot, mint ahol a csomagküldés előtti komissiózás folyik. Mégis egymás munkáját látják és segítik a cég alkalmazottai.

A jogosultságbeli megkülönböztetés ugyanúgy jellemzője a vállalatirányítási rendszereknek, mint ahogy a felhasználói csoportok tömeges kezelése vagy a belső üzenetküldés, a naplózás és automatikus információáramlás.
Symbol Enterprise
Symbol Enterprise
Symbol Enterprise
Symbol Enterprise
Symbol Enterprise

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák