Szinva CRM

Szinva CRM

Bemutatás

A CRM rendszer egy részletes ügyfél és üzleti lehetőségek, valamint az üzlet létrejöttéhez szükséges munkafázisok, feladatok nyilvántartó modulja. Közvetlenül kapcsolódik a SZINVA ügyviteli rendszer adattáraihoz.
A partner, vagy érdeklődő fontos azonosítóin, valamint a számlázáshoz szükséges adatain túl lehetőséget ad a modul a fő kapcsolattartók személyének, jellemzőinek, elérhetőségének megjelölésére, tárolására.
Nyilvántarthatók az adott partner fő érdeklődési területei, üzleti lehetőségek, projektek, egyéb tevékenységek kapcsolhatók hozzá, valamint a partnertől érkező reklamációk és azok kezelésének jellemző adatai is nyomon követhetők.
Az üzleti lehetőségekre és projektekre vonatkozóan tervezhető az időtartamuk, és munkafázisok kapcsolhatók hozzájuk, amelyeknek várható átfutási ideje is megadható.
A munkafázisok, feladatok hozzárendelhetők a vállalkozás felelős dolgozóihoz, valamint a ténylegesen ráfordított munkavégzés is rögzíthető. A munkafázisok lekérdezésével nemcsak az egyes projektekről, üzleti lehetőségekről áll rendelkezésre teljes körű tájékoztatás, hanem kimutatható az egyes dolgozók leterhelése is.
A tevékenységeknél a partnerhez kapcsolódó bármilyen tevékenység rögzíthető (telefonos megbeszélés, értekezlet, stb.), dolgozónként, és így korrekt tájékoztatás nyerhető a munkatársak elvégzendő napi feladatairól is.
Szinva CRM
Szinva CRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 600 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák