TalentBase

TalentBase

Petend Kft.

Petend Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A TalentBase rendszer használata jellemzően olyan cégeknél bizonyul hatékonynak, ahol a toborzási és kiválasztási feladatok mindennapos munkát jelentenek vagy nagy mennyiségű jelentkezővel kell megbirkózni. Bármennyire is működnek jól folyamatai, egy bizonyos volumenhatáron túl elkerülhetetlen, hogy valamilyen adatbázis-megoldást alkalmazzon. A TalentBase azonban nem csupán egy adatbázis, hanem egy teljeskörű folyamatmenedzsment és döntéstámogató eszköz.

A TalentBase szoftver egy toborzási és kiválasztási folyamatait leképező és támogató web alapú alkalmazás. Gazdag funkciókészlete az iparági szokványos módszereken túl olyan funkciókat biztosít, amelyek segítségével a toborzási és kiválasztási folyamatok során keletkező értékes információk, mind a HR munkatársak, mind a jelöltek és mind a vezetők hasznára fordíthatóak. Bevezetésével a toborzást végző kollégák munkája folyamatokba terelhető, ezáltal átláthatóbbá válnak a keresések és mérhetővé a teljesítmények. A strukturáltan gyűjtött jelöltadatok és a folyamatok során keletkezett információkat feldolgozva, a rendszer hatékonyan részt vesz a döntéstámogatásban és összetett, naprakész vezetői információkat biztosít.

A TalentBase szoftver gazdag funkciókészlete

Rugalmas felépítésének köszönhetően nagyvállalati környezetbe is integrálható, meglévő vállalatirányítási rendszerekkel együttműködik. Az ügyfél meglévő weboldalához illeszthető karrierportálon közvetlenül hirdethet meg nyitott pozíciókat és gyűjthet jelölteket. A TalentBase rendszer kivételes támogatást nyújt tanácsadók kezelésére. A szoftver külön tanácsadói felülettel rendelkezik, ahol a szerződött fejvadász cégek maguk végezhetnek előzetes névellenőrzést, küldhetnek be jelöltet és nyomon követhetik jelöltjük állapotát.

TalentBase
TalentBase

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák