Tűzvédelmi szakértő

Tűzvédelmi szakértő

Graphisoft SE

Graphisoft SE

- 0.00 (0)

Bemutatás

A csomag részét képezi az ARCHICAD és a MEP Modeller legfrissebb verziója, a felhő alapú projektmenedzselést lehetővé tévő BIMcloud Server, a BIMx PRO tervmegosztó és publikáló szoftver, valamint a teljes körű online-offline digitális adattárolást és tervkövetést biztosító Bluebeam szoftver.

A csomag részét képezi egy háromnapos szakmai tanácsadás is, amelyen keresztül segítséget nyújtunk a rendszer felállításában, a munkafolyamatok hatékony kialakításában.

ARCHICAD 21
Az ARCHICAD segítségével az építész szabadon alkothat és modellezhet könnyen létrehozva a kívánt formákat, és módosíthat komplex elemeket. Eszközök széles tárháza támogatja az alkotó folyamatot. Az ARCHICAD kiterjeszti a modellező képességeit a BIM környezetben prioritás alapú csatlakozásokat, intelligens építőanyagokat használó BIM folyamataival. Felhőintegráció is segíti a felhasználókat.
IFC Kapcsolatok A külső forrásból, társtervezőktől származó IFC modelltartalom védett referenciatartalmú kapcsolt modulként ágyazható az ARCHICAD 21 tervezési projektekbe.
Ütközésvizsgálat Az Ütközésvizsgálat funkció a modellkoordinátori szerep kiteljesedését segíti azzal, hogy lehetővé teszi elemcsoportok egybevetését a felhasználó által meghatározott követelményrendszerek szempontjai szerint. Az ARCHICAD Korrekció palettáját használva kiemelhetők, azonosíthatók és szükség szerint szerkeszthetők a felderített ütközések.

MEP modeler:
A GRAPHISOFT MEP Modeler ™ egy ARCHICAD® kiegészítő. Az ARCHICAD-el dolgozó építészek az MEP Modeler-t használhatják a 3D modell alapú MEP-hálózatok (csatornák, csővezetékek és kábeltálca rendszerek) létrehozására és szerkesztésére, és koordinálhatják azokat az ARCHICAD Virtuális Épületen belül.

BIMcloud:
Az ArchiCAD a modern BIM Server™ technológiát magába foglalva új mintával szolgált a tervezési fájl megosztásra és menedzselésére. BIMcloud-on keresztül magas szintű szerepkör és jogosultságkezelésre, valamint távoli csapat és projektmenedzsmentre van mód.

BIMxPRO:
A többszörös díjnyertes BIMx egy egyedülálló Hyper-modell technológiát tartalmaz az integrált 2D és 3D épületprojekt-navigációhoz. A GRAPHISOFT ARCHICAD által közzétett legösszetettebb és legszélesebb modellek mobil eszközökön is megjeleníthetők, a hagyományos design és az építőképes alkalmazások helyett mind iOS, mind az Android platformon.

Bluebeam:
A klasszikus tervezési és kivitelezési folyamatok nagyon sok adminisztratív többletmunkát adnak, ugyanakkor az érdekeltek visszajelzéseinek központosított dokumentálása döntő fontosságú az építés során gyakran a hiányos kommunikáció miatt bekövetkező hibák elkerülése érdekében. A Bluebeam felgyorsítja a tervezési folyamat változáskövetés tervkoordinációt, lehetővé téve a projektpartnerek számára, hogy ugyanazon dokumentumokon valós időben dolgozzanak és együttműködjenek.
Tűzvédelmi szakértő
Tűzvédelmi szakértő
Tűzvédelmi szakértő
Tűzvédelmi szakértő

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 3 085 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák