ÜgyVisz

ÜgyVisz

Bemutatás

Az ÜgyViszQ segítségével nagymértékben gyorsítható és nyomon követhető az értékesítés folyamata az ajánlat készítéstől a megrendelések feldolgozásán át a termékek illetve szolgáltatások kiszállításán át a számla kiállításáig.
A megkeresések rögzítése, az ajánlatok készítése, az ajánlatok naprakész nyilvántartása biztosítható. Igény esetén az ajánlatkészítés teljes folyamatát kezeljük. Ajánlat alapján automatikus megrendelés generálható. Elemezhetjük az ajánlatainkat, a siker, sőt az esetleges elbukás okaira vonatkozó következtetéseket is levonhatjuk.
A kereskedelmi munka támogatásában egyre fontosabb szerepet kap az ügyfélszolgálati munka hatékonyságának növelése. Az ÜgyViszQ rendszerben biztosítható mind a bejövő mind a kimenő megrendelés teljes körű kezelése. Igény szerint a megrendeléshez visszaigazolás nyomtatható. Bejövő megrendelés tételeinek foglalása az ügymenetnek megfelelően biztosítható már a készletről vagy egy későbbi árubeérkezésből.
Szállítólevelek, számlák kezelése és nyilvántartása során nagymértékben javíthatjuk munkafolyamataink hatékonyságát. A számlák szállítólevelek „testre szabott” megjelenítése, különböző formátumban és nyelven történő kiállítása biztosított. Az ÜgyViszQ rendszerben megvalósítható a kereskedelmi munka során gyakran előforduló bizományos ügyletek kezelése. A „testre szabható” ár- és kedvezmény rendszerünk a legbonyolultabb vállalati előírásokat is képes követni.
Online készlet megjelenítés és kezelés az ERP-re épülő webáruházban.
ÜgyVisz
ÜgyVisz
ÜgyVisz

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 500 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák