Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer

Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer

DirectTwo Kft

DirectTwo Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az IBM MAXIMO megoldása egy széles körben alkalmazott komplex munkairányítási, munkatervezési, valamint anyag- és eszközgazdálkodási rendszer. Eszközgazdálkodási funkcionalitásának célja az eszközök, berendezések, járművek és repülőgépek legjobb kihasználtságának elérése, legmagasabb szintű rendelkezésre állásának biztosítása. Az IBM MAXIMO megoldás többek között a részletes munkairányítási funkcionalitással, a tervezhető karbantartásokkal, a munkavállalók, munkacsoportok, tudászintjeik és tanúsítványaik kezelésével, a raktár- valamint berendezés pótalkatrészeinek kezelésével, a szerződéskezeléssel, a pénzügyi rendszerekehez való könnyű integrálhatóságával (SAP, Oracle), valamint a térképészeti támogatásával (beépített ArcGIS integráció) teszi elérhetővé a berendezések optimális kihasználtságát a berendezés teljes életciklusa során gyűjtött adatok és statisztikák segítségével.
A megoldás a legújabb webes technológiák (HTML5) használata miatt központosítottan karbantartható és könnyen üzemeltethető, használatához pedig adminisztrátori és felhasználói szerepkörben is csupán egy Internet böngészőre van szükség. Az IBM Maximo egy kézreeső, könnyen átlátható felületet biztosít, a korábbi ügyfeleknél történt bevezetésekből és igényekből kialakult legjobb gyakorlat szerint. Az IBM Maximo termék megfelelően integrálható a meglévő vállalati környezetbe, valamint egy könnyen testreszabható keretrendszert nyújt az egyéni igények egyszerű megvalósításához.
Az IBM Maximo nagy hangsúlyt fektet az adatbiztonságra. Ennek megfelelően a termék részeltesen konfigurálható biztonsági keretrendszert foglal magába, aminek segítségével az egyes személyek vagy szerepkörök számára elérhető adatok különbözőek lehetnek, vagyis mindenki csak azt láthatja, amire szüksége és jogosultsága van.
Az IBM a Maximo rendszeren belül különböző iparági modulokba szervezte az egyes iparági megoldásaikat. A legfontosabb iparági sztenderdek:
Transportation / Fleet, Aviation, Utilities (Transmission & Distribution), Spatial Asset Management, Nuclear Power Generation, Oil & Gas, Life Sciences Pharmaceuticals, Calibration, Government, Service Provider

Főbb funkciók:
• Anyag és eszközgazdálkodás
• Munkairányítás – Bármilyen nagyvállalti, összetett workflow támogatása
• Ügyfélkapcsolat kezelés
• Dolgozói nyivántartás és munkaütemezés
• Leltár és készletkezelés
• Beszerzési modul
• Pénzügyi jellemzők nyilvántartása (eszközérték)
• Korlátlan riportozási funkciók
• Személyre szabott összefoglaló nézetek (dashboard)
• Széleskörű integrálhatóság (API)
• Beépített biztonság és jogosultságkezelés
Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer
Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer
Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer
Vállalati Munkairányítási és Eszközkezelő rendszer

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 200 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák