VisioCRM

VisioCRM

Bemutatás

Ügyfél áttekintése

Az ügyfél adatlapon nemcsak az ügyfél alap- és kiegészítő adatai jelennek meg, hanem az ügyfélhez kapcsolodó valamennyi találkozó, kiküldött ajánlat, feladat, teendő is. Lehetőség van emlékeztetők beállítására, hogy soha ne felejtkezzen el semmiről.

Vezérlőpult

Az értékesítő kezdőlapon a rendszer az értékesítő teljes tevékenységét átfogja. A személyre szabható induló lapon megjelennek ügyfelei, kapcsolattartói, lebonyolítandó hívásai és találkozói - minden egy helyen.

Értékesítés automatizálás

A munkafolyamat automatizálás lehetővé teszi, hogy a gyakran ismétlődő teendőket rábízzuk a rendszerre ahelyett, hogy újra és újra mi végeznénk el azokat. Az alábbi példában automatikus figyelmeztetést küld a rendszer azoknak az értékesítési munkatársaknak akiknek az elkövetkező 3 napban ügyfél által még meg nem válaszolt lejáró ajánlata van.

A rendszerben az ügyfélhez kapcsolódó valamennyi kérés rögzíthető. Így lehetővé válik az értékesítés és az ügyféltámogatás egy rendszerben történő integrációja. Az ügyfélbejelentés rögzítése során a tárgy gépelésével egy időben automatikusan megoldási javaslatokat is ad a rendszer a tudásbázis modul segítségével.

Ügyfélkéréssel kapcsolatos munkamenet

A kéréssel kapcsolatos valamennyi fejlemény nyomon követhető. Beállítástól függően az ügyfél a rögzített fejleményekről automatikus email-értesítést kap, de rögzíthetők fejlemények belső használatra is. Az ügy megoldásával kapcsolatban feladatok delegálhatóak a munkatársaknak, így csapatként lehet közreműködni. A delegált feladatokat a CRM Vezérlőpulton azonnal látja a munkatárs.

Együttműködés csapatban

Az átadott feladatok megjelennek a Vezérlőpulton, de maguk az ügyfélkérések is delegálhatóak. A "tevékenység-folyamban" valamennyi történés látszik, így mindenki könnyen áttekintheti mik az akutális ügyek.

Érdeklődők gyűjtése weboldalról

Ne veszítse el többé egyetlen érdeklődőjének az adait sem. Cége weboldalán használt űrlap kitöltésével az adatok automatikusan az ügyfélmenedzsment rendszerbe kerülnek, ahol lérejön az érdeklődő-rekord. Lehetőség van automatikus folyamatok indítására is (pl. válasz-email).

Marketingkampányok tervezése

Használja a kampány varázslót a marketingkampány megtervezéséhez. Hozzon létre különböző céllistákat (már ügyfelek, érdeklődők, prospectek) az egyes kampányokhoz. Használjon email sablonokat az egyedi megszólítású, személyi adatokkal feltöltött email-ek létrehozásához. Tesztelje kampányát a tényleges alkalmazás előtt.

Marketingkampányok nyomonkövetése

Kövesse nyomon a kampány alakulását, grafikus és táblázatos formában is. Részletes statisztikák a megnyitott email-ekről, a linkek kattintási számairól.

Készítsen számlákat gyorsan és egyszerűen az integrált Számlázz.hu online számlázó segítségével

Az ügyféladatok - beleértve a számlázási címet is - automatikusan kitöltődnek a rendszerben lévő adatok alapján. Tetszőleges számú számlatömböt használhat. Számlakészítéskor a CRM rendszer megküldi az adatokat a számlázz.hu online számlázó alkalmazásnak, ami elkészíti a számlát. A számla a CRM rendszerből úgyanúgy hozzáférhető, mintha az online számlázóban dolgoznánk.

Számlatételek hozzáadása a termékadatbázisból

Használja a CRM termékadatbázist a számlatételek hozzáadásához. Egyszerűen alkalmazhat százalékos és összegszerű kedvetzményeket is.

Készítsen számlát az árajánlatból

A már kiküldött és ügyfél által elfogadott ajánlat alapján egyből számlát is tudunk készíteni.

Kövesse az ügyfélszolgálati csapat tagjainak teljesítményét

A személyre szabható különféle vezetői jelentések lehetővé teszik, hogy a rendszerből kinyerhető adatokat mind táblázatos, mind grafikus formában elemezhessük.

Értékesítési vezetőknek

Kövesse nyomon a várható értékesítéseket. Rendezze az adatokat különböző szempontok alapján, például az értékesítés aktuális állapota szerint.

VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM
VisioCRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: KisKözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák