Visual Window

Visual Window

Bemutatás

Az ENTERPRISE verzió fejlesztésénél figyelembe vettünk minden olyan momentumot, amely a köznapi működtetés során előfordulhat. Gondoltunk az olyan esetekre is, melyek ritkán ugyan, de mégis előfordulhatnak és természetesen nem kerülnek ki a rendszer-kontroll alól. Minden gyártónak más a munkamenete – még ha a technológia ugyanaz is – ezért a program ezret meghaladó számú olyan változót tartalmaz, melyek az egyediesítést, a teljesen „gyártóra szabást” teszik lehetővé.

A szoftver a viszonteladói kapcsolatokat kiválóan támogató árlistás árképzésre alkalmas. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a gyártó által létrehozott árlisták és felárak, valamint az ezek kapcsolatát meghatározó számítási metódusok definiálásával úgy „tanítjuk meg” a programot számolni, mintha egy viszonteladónkat képeznénk arra, hogy pontosan ugyanazt a számítási eredményt érje el, mint amilyet a gyártói árképzés megkíván.
Ezt a folyamatot támogatja az árlista generálás funkció is, melynek segítségével egy darab leszerkesztett nyílászáró segítségével létrehozható egy típus mátrix.

A program e verziója rendkívül összetett, ezért az egyes modulok úgy kerültek kialakításra benne, hogy egy adott terület vezetőjének csak az őt érintő programrészt kelljen átlátnia. A felhasználók jogosultságai még az egyes modulokon belül is szabályozhatók, ezért még egy adott területen a programmal dolgozó felhasználót sem kell a számára lényegtelen funkciók elsajátításával terhelni.

A program használata és felépítése a gyártáselőkészítésig szinte teljesen megegyezik a PROFESSIONAL EDITION verzióval, azzal a lényeges különbséggel, hogy a kiegészítő tevékenységek (úm. felmérés, beépítés, szállítás) szervezésére és menedzselésére is lehetőség van. A gyártáselőkészítési stádiumban mód van az előre számított kapacitás függvényében történő alapanyag rendelések megtételére – akár raktárkészlet, alapanyag minimum szintjének figyelembe vételével – és amennyiben a pénzügy engedélyt ad a munka megkezdésére továbbítani a gyártás részére. Az alapanyag rendelések on-line jelleggel is történhetnek (bizonyos alapanyag gyártók, beszállítók esetében), ennek lehetőségéről kérje személyes tájékoztatásunkat.

A gyártás vezetésért felelős személy az előzőleg csak az adott hétre ütemezett munkákat naponkénti bontásban kiadhatja gyártásra, vagy gyártási csomagokra bonthatja és kiadhatja a csomagokat digitális formában a vezérelhető megmunkáló gépeknek, központoknak. Mindkét esetben az egységek vágásoptimalizált formában kerülnek a gyártósorra, amely lehetővé teszi a hulladék zéró szint körülire csökkentését.
Visual Window
Visual Window
Visual Window
Visual Window
Visual Window

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 18 750 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák