WINTAX

WINTAX

NOVITAX KFT

NOVITAX KFT

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az ügyviteli programrendszer összes modulja egy menürendszerből érhető el. A rendszer cégválasztásos, azaz valamennyi könyvelt (számfejtett stb.) cég adatállománya mentés/töltés nélkül, az aktuális cég választásával érhető el.

Az integrált vállalatirányítási rendszerünk több felhasználós, azaz egy időben, több munkaállomásról lehet használni a számlázó programot, a bérszámfejtési programot, a könyvelő programot. Gyakorlatilag korlátozás nélkül lehet adatot rögzíteni és kimutatásokat lekérni. A hálózatos üzemmód mellett az ügyviteli program moduljait felkészítettük az egy cégben egy időben különböző számítógépen történő használatra is.

Az integrált ügyviteli rendszer moduljaiban kezelt adatállományokat feladási modulok kapcsolják össze, azaz az egyik modulban rögzített adatok ismételt adatbevitel nélkül kerülnek a másik modul adatállományába (pl. a számlázó modulban rögzített számlák, a bérszámfejtő modulban rögzített jövedelmek átvihetők a könyvviteli modulba stb.).

A WINTAX rendszer sokrétű, a felhasználó igényeihez könnyen igazítható, belépési jogosultságokkal védhető. A programrendszert működtető menürendszerben lehetőség van külön a törzsállományokat, a használó által létrehozott (saját) állományokat menteni, szükség esetén visszatölteni, cégek között cserélni. A menürendszer ad lehetőséget a cégnyitásra (évközi nyitás is), a cégadatok módosítására, szükség esetén a teljes cég törlésére.

Az integrált vállalat irányítási rendszer egymásra épülő moduljai elláthatják egy vállalkozás teljes ügyvitelét az árajánlattól a készletkezelésen, a termelésen, értékesítésen a pénzügyi tevékenységen keresztül egészen a számviteli beszámolóig, ugyanakkor az egyes modulok, mintha „dobozos” programok volnának, önállóan is használhatók. Például a teljes rendszert (az összes modult) használják kereskedő, szolgáltató vagy gyártó vállalkozások, társadalmi szervezetek, ugyanakkor könyvelő és bérszámfejtő programjaink a könyvelő cégek nagy kedvencei.

WINTAX

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák