Bemutatás

 A Zeus a növekvő kis-, és közepes méretű cégek vállalatirányítási rendszere, mely megfizethető áron, beruházás nélkül teszi hatékonyabbá vállalata működését, csökkenti költségeit, ezáltal versenyképesebbé válik versenytársaival szemben.

Szeretné bárhonnan elérni cége ügyviteli rendszerét, és az abban rejlő információkat? Ugye igen. A Zeus egy valódi on-line rendszer, így földrajzi korlátok nélküli mobilitást kap, melynek előnyeit Önök, vevőik és beszállítóik egyaránt élvezhetik.

Több telephellyel rendelkező vállalatoknál ismert probléma az adatok telephelyek közti szinkronban tartása. Erre hagyományos rendszereknél vagy nincs mód, vagy csak lassú és költséges megoldás árán működhet. A Zeus segítségével a rendszer mindenki számára ugyanazokat az adatokat jeleníti meg. Legyen szó készletinformációkról, vevői-, szállítói megrendelésekről, vagy bármi egyéb információról.

A Zeus egy valódi on-line, integrált vállalatirányítási rendszer.

A ZEUS rendszer segítségével a mobil munkatársai is aktív részesei lehetnek a vállalat üzeleti folyamatainak. Bárhol is tartózkodjanak fizikailag, beléphetnek a vállalati ügyviteli rendszerbe és elérhetik mindazon funkciókat, melyeket az irodában dolgozó munkatársaik (pl. számlázás, rendelés felvétel, készletinformáció stb.) használnak.

Egyedi fejlesztésként kéziszámítógépekről (PDA) is elérhetővé válhatnak a ZEUS rendszer bizonyos funkciói. Gondolhatunk itt napi forgalmi jelentésekre, fontos üzleti statisztikákra, egyéb szükséges információkra.

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák