ACTERRA INTERNATIONAL Kft. bemutatása

Az ACTERRA International Kft. 2006-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás, amely üzleti, ügyviteli és integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésére, üzemeltetésére és a kapcsolódó tanácsadói feladatokra szakosodott. Cégünk erőssége a kis- és közepes méretű termelő és kereskedő cégek üzleti igényeinek a kiszolgálása.

Cégünk elsősorban vállalatirányítási rendszerek bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Hivatalos SAP Partner tanácsadó cégként innovatív megoldásokat és szakszerű kivitelezést kínálunk. Szolgáltatásaink segítségével vállalkozásának üzemeltetése egyszerűbbé válik, folyamatosan elérhető üzleti adatokhoz jut, és könnyebben tud alkalmazkodni a gyorsan változó globális piac kihívásaihoz.

Az Acterra International több mint egy átlagos SAP tanácsadó vállalat: ügyfeleinket holisztikus módszerekkel segítjük, hogy feltárják az optimalizálási és fejlesztési lehetőségeket. Szolgáltatásaink hozzájárulnak a költségek optimalizálásához, a szolgáltatások színvonalának javításához, a munkaidő hatékonyabb kihasználásához és a vállalati profit növeléséhez.