Adamas

Adamas

Bemutatás

Az Adamas ERP rendszer lehetővé teszi az agilis működést azáltal, hogy összekapcsolja a szükséges információkat és a vállalkozás összes munkatársát, összes részlegét és összes folyamatát. Gördülékeny és folyamatos lesz az információ áramlás és a kommunikáció. Naprakész és valós képet kapunk a vállalkozásról, és pontos, hatékony eszközök állnak rendelkezésre a projekt tervezéshez. Mindez pedig elvezet a magabiztos, eredményes döntéshozatalhoz már az üzleti és gyártási folyamatok kezdeti szakaszaiban is.
3300_2
A rendszer lehetővé teszi, hogy kövesse a beérkező megrendeléseket, igényeket, a szükséges alapanyagok, alkatrészek, szolgáltatások és munkaerő megrendelését és rendelkezésre állását.
3300_3 Az Adamas ERP program biztosítja az vállalkozás értékesítőinek is, hogy pontos információjuk legyen az elérhető lehetőségekről, erőforrásokról, hogy még jobban ki tudják szolgálni a meglévő és leendő ügyfeleiket is, hogy az egyre növekvő versenyben is növelni tudjak a forgalmat és az ügyfél-elégedettséget is.
Adamas
Adamas
Adamas
Adamas

Modulok

Humánerőforrás
Logisztika
Pénzügy
Beszerzés
Gyártás

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 690 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák