Adamo ERP

Adamo ERP

Bemutatás

Az ADAMO rendszert közel 10 éve kezdtük el fejleszteni, termékünk harmadik generációs azaz harmadszorra írtuk újra, kiforrott kész és profi szoftver, nem egy startup vagy tervezett félkész szoftverek összessége. A Harmadik nekifutáskor és a fejlesztés megkezdésekor már pontosan tudtuk, hogy az ügyfeleknek mire van szüksége és hogyan lehetünk ebben a legjobbak. A rendszer HIBRID így ügyfél igény szerint felhő ÉS/VAGY lokális (on premise), így mobilon, tableten asztali gépen is bármikor elérhető telepítés és csomagválasztás szerint, mely nagyfokú rugalmasságot és skálázhatóságot biztosít. A felhő működésünk valós felhő technológia nem webszerverek hagyományos üzemeltetése, míg a helyi telepítéshez (on-premise) rendszer adminisztrációs hátteret kínálunk. A rendszer teljesen a saját fejlesztésünk, nem tartalmaz idegen kódot vagy keretrendszert, nem sért idegen jogokat vagy licenceket. Miért fontos ez? A saját fejlesztésnek köszönhetően szabadon testreszabható és tovább fejleszthető rendszereket kínálunk és szállítunk ügyfeleink részére.

A rendszert számos 20-50 fős KKV használja eredményesen évek óta de olyan multiknál is sikeresen üzemel mint az Invitel vagy az MKB Bank.
A rendszer bevezetése egy egyedi igényekhez hangolt ERP, Raktár-logisztika, Gyártás, CRM, csoportmunkát, feladat-, projekt,- határidő-, valamint irat és dokumentumkezelést biztosító automatizált rendszer, amely átláthatóvá és tervezhetővé teszi a működést, csökkenti a veszteséget és a költségeket.

A rendszer bevezetése után nagymértékben növekszik a munkahelyi felelősségvállalás, fókuszba kerül az automatizáció és adatfeldolgozás, a minőség alapú szemlélet. Ennek hatására megszűnik a folyamatos számonkérés és az ezzel járó időveszteség és félreinformálás a felelősség vállalási problémák.
A rendszer automatizált feladatkezelése és integrált szolgáltatásai (határidő kezelés, dokumentum kapcsolás, belső kommunikáció rögzítése, CRM szolgáltatások, elszámolások, pénzügy, teljesítés igazolások, ehez hozzáadva könyvelési folyamatok integrálása, raktár, beszerzés, logisztika, számlázás, termelés irányítás, webshop-portál integráció révén az első naptól készen áll arra, munkáinkat pontosan definiálva állítsuk fel és azt pontosan teljesítve, teljes körű vezetői rálátás és szakmai segítségnyújtás mellett végezzük.
Adamo ERP
Adamo ERP
Adamo ERP
Adamo ERP
Adamo ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 709 100Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák