APPON ERP

APPON ERP

Bemutatás

Az elmúlt évek fejlesztéseinek összekapcsolásából illetve a modern technológiák alkalmazásával jött létre az APPON integrált vállalatirányítási rendszerünk. Fejlesztésnél fontos elvárás volt ügyfeleink részéről a moduláris felépítés. Vállalkozásod számára fontos, hogy a munkatársaid és saját idődet a leghatékonyabban tudd beosztani, s a vállalkozásod által használt vállalatirányítási rendszer üzemeltetése a legegyszerűbb legyen, ezért egyszerű átlátható felületeket és egységes logika szerint működő alkalmazásokat biztosítunk neked!

Az vállalatirányítási rendszerünk moduljai:
- Törzsadat kezelő modul
- Partnerkezelő modul
- Vállalati CRM modul
- Humán erőforrás menedzsment
- Raktárkezelő és logisztikai modul
- Gyártás modul
- Kontrolling és statisztika modul
- Webáruház (integrált fizetési megoldással) és webportál modul
- Munkafolyamat kezelő modul
- Elektronikus iratkezelő és iktató modul
- Tudástár modul
- Szolgáltatásmenedzsment modul

A fenti modulokon túl ha speciális igényed van akkor egyedi fejlesztésű modulokat is tudunk kapcsolni a meglévő modulokhoz.

Az integrált vállalatirányítási rendszeredet finomhangoljuk a vállalkozásod működésére, s a használt vagy bevezetni kívánt vállalati folyamatok alapján kialakítjuk a vállalkozásodra szabott egyedi vállalatirányítási rendszeredet. Mivel ez a testreszabás nem egységesíthető így rendszerünk árazását is úgy alakítottuk ki, hogy ne egy komplett vállalatirányítási rendszert kelljen kifizetned, hanem a már kész modulokat bérleti konstrukcióban tudjuk számodra biztosítani. Így csak az egyedi fejlesztéseket költségét kell állnod.

Az integrált vállalatirányítási rendszer a jelenleg megfizethető legkorszerűbb technológiákkal fejlesztjük vállalkozásodra szabva, ezért a felhőalapú (könnyű klienssekkel olcsón üzemeltethető) kialakításának köszönhetően több telephelyen vagy külső munkatársak által is könnyen elérhető vállalatirányítási rendszer valósítottunk meg vállalkozásod számára. Olyan rendszert készítettünk neked amivel nem csak a termelékenységed nő, de az üzemeltetésre ráfordított munkaidőddel is jelentősen tudsz spórolni, s akár egy tengerparti nyaralás alkalmával is átláthatod vállalkozásod napi folyamatait.
APPON ERP
APPON ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 150 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák