ARPADENT

ARPADENT

Bemutatás

ARPADENT - fogászati és fogorvosi szoftver új generációja

Egy nagyon könnyen használható fogászati praxismenedzsment és egy hatékony marketing fegyver egybegyúrva.
EGYSZERŰ
Időpont foglalás csak pár kattintással, teljesen kötetlenül.

BIZTONSÁGOS
A nagyvállalati és pénzügyi szektorokban elvárt minőségű eszközökkel, a legmodernebb hálózatvédelmi és szoftveres megoldásokkal biztosítjuk az adatok védelmét.

TESTRE SZABHATÓ KÖRNYEZET
Mindenki egy kicsit másképp csinálja. Nem kell változtatni a megszokott műveleteken, hanem a szoftver alakítható a fogászat és/vagy a fogorvos igényei szerint.

BŐVÜLŐ - FOLYAMATOS FEJLESZTÉS
Mi nem állunk le. Vannak már újabb terveink, ötleteink is, de kérjük az ügyfeleinket is az újabb igények megfogalmazására.

MEGFIZETHETŐ, ALACSONY HAVIDÍJ
Mi nem egy szoftvert adunk el, hanem egy magas szintű szolgáltatást. Egy fogorvosnak nem kell azzal foglalkozni, mikor romlik el a számítógépe, hogy mindig legyen adatmentése. Amíg mi foglalkozunk a szerverekkel, szoftverekkel, addig a fogorvos pácienseket kezelhet.

FELHŐ ALAPÚ SZOFTVER
Nincs szüksége szerverre, központi adattárra. Csak egy stabil internetkapcsolat és internetes böngészőt futtató számítógép, tablet, okostelefon szükséges a szoftver használatához. Bárhonnan, bármikor elérheti a praxismenedzsment szoftverét.

SZEMÉLYES KAPCSOLAT
Kimegyünk, megbeszéljük, megcsináljuk. Minket fel lehet hívni, nekünk mailt lehet írni. Segítünk, ha bármilyen kérdés merül fel a programmal kapcsolatban.
ARPADENT
ARPADENT

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 50 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák