Benefit Vállalatirányítás

Benefit Vállalatirányítás

Bemutatás

A Benefit Vállalatirányítási szoftverrel átfoghatja vállalkozása belső folyamatait. A továbbfejleszthető termelésirányítási, projektirányítási modulok mellett ezektől eltérő profilú szoftver is tervezhető a funkciófüggetlen keretrendszer köré. A fejlesztés korszerű technológiai háttere miatt nemcsak a bevezetési idő válik gördülékenyebbé, hanem a cég változó igényei is folyamatosan és gyorsan követhetők a bevezetés után.

A szoftver kialakítása integrált és moduláris, amely azt jelenti, hogy folyamatosan fejleszthetők további részek a rendszerhez, ezzel elősegítve a költséghatékony szoftver építkezést.

A Benefit Vállalatirányítási szoftver bevezetése után több szolgáltatás segíti a zavartalan működtetést, hosszútávon pedig a rendszer továbbfejlesztését és naprakész állapotban tartását.

Korszerűség

A szoftver korszerű és tartós technológiai alapokon kerül megtervezésre, amely miatt az első szakmai megbeszélés és az első verzió telepítése közötti idő (amely egyedi rendszerekre is érvényes) lerövidül.

Könnyű használat

Gyors betanulási idő, ami a könnyen kezelhető felhasználói felületből és a folyamatos szakmai együttműködésből következik.

Automatizált frissítések

Az első telepítést követően további frissítések érhetők el az internetről, amelyek telepítése teljesen automatikusan történik, akár a finomhangolás időszakáról akár az azt követő üzemeltetési idő alatti módosításokról van szó.

Rendelkezésre állás

Gyors segítségnyújtást, hibaelhárítást biztosítunk cége számára több elérhetőségen keresztül is, amelyek közül kiemelhető az állandó, vagy szakaszos online összeköttetés a szoftver adatbázisával, így akár rendszergazdai távsegítség is kérhető, illetve komplexebb problémák is gyorsan kezelhetők.

Helytől független használat

Bárhonnan használható, a szoftver felhasználói nem csak a vállalkozás telephelyén, hanem internetes kapcsolat esetén bárhonnan elérhetik a szoftvert, például üzleti úton, vagy otthon is.

Optimalizált költségek

Minden vállalkozásnak lényeges szempont a szoftver költségeinek optimális szinten tartása nemcsak az új összetevők vásárlásakor, hanem a szoftver használati ideje alatt is, biztosítva ezzel a gazdaságos és hatékony működtetést és a szoftver megtérülését.

Benefit Vállalatirányítás
Benefit Vállalatirányítás
Benefit Vállalatirányítás
Benefit Vállalatirányítás

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák