Portörő Zoltán EV. bemutatása

Vállalkozásunk filozófiája, hogy minden cégnél kialakítható a megfelelő, csak rá jellemző szoftveres háttér. Költséghatékony, jól átgondolt, korszerű rendszer felépítésével közelebb lehet hozni egymáshoz az igényeket és a megvalósítandó vállalatirányítási rendszert.

A szoftveres kiszolgálást teljeskörűen végezzük, az első konzultációtól kezdve az átadásig és a folyamatos szoftvertámogatásig.

Az egyedi szoftverek készítése, akár termelésirányítási, vagy projektirányítási területeken, egyre nagyobb hangsúllyal vannak jelen a cégek elvárásainál, ami érthető, hiszen a fejlesztés első szakaszától kezdve érdekelt lehet minden cég a saját szoftverének kifejlesztésében. Minden vállalkozás vagy vállalat azt a terméket, vagy szolgáltatást tudja a későbbiekben is használni, ami a legkézenfekvőbb megoldást kínálja a belső folyamatokhoz. Nem a szoftver nem tudását szeretné látni az elkészült termékben, hanem a saját cége egyfajta informatikai tükörképét.

Ehhez kívánunk segítséget nyújtani, amelyhez a mérnöki végzettség, a sokéves ipari és szoftveres szakterületeken szerzett szakmai tapasztalat, és az egyre bővülő elégedett partnerek száma is hozzájárul.

Benefit Vállalatirányítás

Benefit Vállalatirányítás

    (0)

A Benefit Vállalatirányítási szoftverrel átfoghatja vállalkozása belső folyamatait.