Cégmenedzser Szoftver Kft. bemutatása

15 év egy olyan piacon, ahol naponta jelennek meg és tűnnek el szereplők. Kell ennél több bizonyíték, hogy egy szoftvergyártó mennyire megbízható? Szerintünk igen. A Cégmenedzsert a Bisnode céginformációs adatbázisa a legmagasabb AAA besorolású vállalkozások közé minősítette, melynek mindössze a magyarországi cégek 0,63%-a felel meg.
A vállalatirányítási rendszereknek komplexitásukból fakadóan gyakran kell külső szoftverekkel, adatbázisokkal együtt dolgozni, hisz ezek a szoftverek a cég összes folyamatát behálózzák. Alapvetően meghatározza a felhasználói élményt, hogy milyen külső programokkal képes kommunikálni a szoftver, és hogy milyen minőségű az összeköttetés.

A Cégmenedzser vállalatirányítási rendszerének fejlesztése során kiemelt figyelmet szenteltünk annak, hogy minden terület legnépszerűbb és legkönnyebben használható szoftverével kössük össze saját rendszerünket. Ezért dolgozunk együtt többek között a BISNODE (cégminősítő), a MailChimp (hírlevél küldő), FAIR PAY CONTROL (kintlévőség kezelő), a Loginet (web-és szoftverfejlesztő) valamint a ShopRenter (webáruház) rendszereivel és megoldásaival, hogy még kényelmesebb és minőségibb felhasználói élményt biztosítsunk Partnereinknek.

Cégmenedzser

Cégmenedzser

    (0)

Az ma már nem vitás, hogy egy vállalkozás, már kezdeti stádiumban sem tud sikeres lenni informatika, és inform...