CivisCloud

CivisCloud

Civissoft Kft.

Civissoft Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az a tapasztalatunk, hogy partnereinknek megoldásokra van szüksége. A mögöttünk álló sok-sok bevezetés megmutatta, hogy egy program vásárlásával nem ér véget a partnereinkkel a kapcsolatunk. Sőt ekkor kezdődik igazán.

Mi megoldást kínálunk és folyamatos együttgondolkodást, amely évek alatt a változó igényekhez rugalmasan alkalmazkodva végig biztonságot, alaposságot és professzionális kiszolgálást ad.

Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése elképzelhetetlen módszertan nélkül. Cégünk az eddigi sikeres bevezetések tapasztalatait összegezve az alábbi módszertan segítségével tudja a Megrendelő igényeit és a szállított rendszert hatékonyan összekapcsolni.

A CivisCloud felhő alapú vállalatirányítási rendszerünk a fenti filozófián alapuló, a teljes vállalatot átfogó megoldást nyújt. Elsődlegesen nem szoftvert, hanem megoldást is szállítunk. Így tudjuk elérni, hogy a szoftverünk segítségével a partnereink igényeihez leginkább igazodó szoftvert és szolgáltatást tudjunk adni folyamatosan.

A CiviCloud termékek a vállalat legfontosabb területeinek kezelésére adnak testreszabott választ.

Egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetését követően sok olyan tényező hat a Megrendelő cégére (jogszabályi változás, új profil a cég életében, EU és harmadik országok felé történő kapcsolatok kiépítése, stb.), ahol szükséges munkatársaink tanácsadása, a rendszer folyamatos továbbfejlesztése.

Ezért törekszünk arra, hogy a bevezetés után minden tekintetben lehessen a munkatársainkra számítani. Az eddigi eredményeink igazolják, hogy ez a fajta hozzáállás és a Megrendelő problémáival való azonosulás legalább olyan fontos, mint maga a vállalatirányítási rendszer.
CivisCloud
CivisCloud
CivisCloud
CivisCloud

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 236 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák