CO3 Kft. bemutatása

A CO3 története 2008 -ra nyúlik vissza, amikor az alapító előző tanácsadó cégében már annyi feladat halmozódott fel, amik közös megoldása a kollégáknak email halmokat jelentettek. Akkor a cél egy ügyfél nyilvántartó rendszer elkészítése volt, melyben követhető, hogy ki, mikor, mit beszélt az egyes partnerekkel. Ezt egészítette ki egy projekt kezelő rendszer. A projekt kezelés kialakításánál az volt a lényeg, hogy hagyjuk el a sallangokat, csak a lényegi munkavégzésre kelljen koncentrálni.

Később – és ma is – ez a filozófia jellemzi a CO3 egészét, csak az adott feladat elvégzéséhez szükséges legfontosabb funkciókkal rendelkezzen a rendszer, azokat nagyon letisztultan, egyszerűen jelenítse meg. Bár ez az applikáció egy munkaeszköz, de mindenképpen legyen szerethető.

Így indult el a NYARNA Office Suite néven a történetünk.

2009
A gazdasági válság hatásai miatt 2009 -ben a tanácsadó céget be kellett zárni. A rendszer ugyanakkor tovább élt és fejlődött. Egy régi barát iránymutatásai alapján tovább fejlesztésre került, kifejezetten profi rendezvényszervezők munkájának támogatására. Ekkor a rendszer régi nevét elhagytuk és egy megújult, felhő-alapú, nem csak belső használatra szánt rendszerként mutattuk be új néven, ami az Eventrix.

2010
– 2010 ben az Eventrix a magyarországi EventExpo rendezvényen debütált, de a kezdeti érdeklődést leszámítva az átütő siker elmaradt. Ekkor ugyanis a piac a felhő-alapú szolgáltatásokra még nem volt felkészülve. A webes alkalmazások iránt a bizalmatlanság érezhető volt. A rendszer alap moduljait kínáltuk a felhőből elérhető módon: Naptár, CRM, ügyfelek, Projektek, Felhasználók & Beállítások és Számlázás.

2011
Új stratégiát alakítottunk ki, amihez egy új nevet alkottunk, röviden és egyszerűen, CO3. Minden már meglévő modul további funkciókkal gazdagodott és új modulokat fejlesztettünk ki. A Pénzügy modul számla kiállítására is képessé vált, Teendők modult készítettünk, mely a projektek mellett egy egyszerűbb megközelítése a napi feladatvégzésnek.

2012 – 2013
Növeltük ügyfeleink számát és pontosítottuk a piaci szegmensünket.. Moduljaink tudását folyamatosan csiszoltuk – ekkor már leginkább a felhasználóink visszajelzései alapján – de folyamatosan szem előtt tartva az induláskor definiált alap filozófiánkat: egyszerűség, átláthatóság, és egyértelműség.
A Raktár modul is megszületett és így a CO3 egy komplett, speciális, felhő-alapú, online vállalatirányítási rendszerré vált integrált CRM funkcionalitással.

2014
A 2014. év fontos változásokat hozott, mivel megtaláltuk a célcsoportunkat, akik szeretik használni a CO3-at és élvezik annak minden előnyét.

Mindeközben a felhő technológiák használata teljesen hétköznapivá vált – sőt ma már maguk a cégek keresik ezt a használati lehetőséget, hiszen megértették az előnyeit.

A CO3-at kinyitottuk a külvilág felé és mobil használatra is optimalizáltuk. A CO3 API-k segítéségvel már bármilyen külső rendszert a CO3-hoz lehet integrálni, vagy a CO3-at integrálhatják más rendszerekhez akár mint egy kényelmes front-end felület.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy a rendszer alap funkció minél tökéletesebben működjenek és azokat minél kényelmesebb legyen használni.

Ma már klasszikus felhő szolgáltatásunk mellett az ún. CO3 Box is elérhető, ami egy privát felhő létrehozására alkalmas. Ezt választva a CO3 a vállalat saját hálózatában kerül telepítésre.

CO3 CRM

CO3 CRM

    (0)

Rögzítsen minden beszélgetést, emailt, hívást, találkozót, vagy bármit, amit valaha egy ügyféllel, vagy partne...