COBRA COMPUTER Kft. bemutatása

A Cobra Computer Kft. 1986-ban alakult, magyar tulajdonban lévő, 20 fővel működő cég, az éves árbevétel közel 400 millió forint. Jelenleg több ezer szoftverfelhasználónak nyújt széleskörű szolgáltatást.

Fő küldetésünk: a papírmentes iroda kialakítása, a hatékonyabb munkavégzés IT eszközökkel való támogatása a kis-, és középvállalatok számára.

E filozófia szellemében a már sikerterméknek számító CobraContoWin+ ügyviteli rendszer utódjaként megjelent a CobraConto.NET ügyviteli, vállalatirányítási rendszer, amely a mai korszerű igényeket igyekszik kielégíteni, valamint a CobraSprint számlázó szoftverek mellett fejlesztettük ki a CobraSmallCRM ügyfélkezelő rendszert, amely azoknak a cégeknek nyújt segítséget, akik nem szeretnének egy teljes vállalatirányítási rendszert bevezetni, de szükségük van az értékesítési folyamatok támogatására, az ügyfelekkel kapcsolatos események, információk tárolására, visszakereshetőségére. A CobraConto.NET vállalatirányítási rendszer használata biztosítja a felhasználó cégek számára a nagymennyiségű - gazdasági folyamatok és partnerrel kapcsolatos - információk áttekinthetőségét, a feladatok kiosztását és nyomon követését, valamint a hatékonyabb munkavégzést.