COM-PASSZ Kft. bemutatása

A szoftverfejlesztéssel eltöltött évek megmutatták, hogy jól csak pár dolgot lehet elvégezni, ezért mi elköteleztük magunkat a szállodai és éttermi szoftverek fejlesztése mellett.

Első éttermi szoftverünk fejlesztését, melyet Visual Restaurant® névre kereszteltünk 1994-ben kezdtük, így mára büszkén mondhatjuk, hogy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.
Az első szállodai szoftverünk sem sokkal maradt el az éttermi mögött. Visual Hotel® szállodai szoftverünk fejlesztésébe 1996-ban kezdtünk bele, tehát már itt is több mint 20 évnyi tapasztalatot tudhatunk magunkénak.

Szoftvereinket a kornak és a törvényi előírásoknak megfelelően folyamatosan megújítjuk, így azok mindig megfelelnek az aktuális elvárásoknak. 2000 például a kézi számítógépek éve volt, ekkor helyeztük üzembe, Magyarországon elsőként, az első saját fejlesztésű kézi terminált, amely segítségével a pincérek már az asztalnál fel tudták venni a rendeléseket.

Első vevőink azon kis éttermek tulajdonosai voltak, akik rájöttek, hogy egy célirányos szoftverrel ki tudják szűrni a felszolgálóik ügyeskedéseit, ezáltal nagymértékben csökkenteni tudják a visszaéléseket. A szoftver ára hamar megtérült ezáltal jövedelmezőbb lett az üzlet, mint előtte.

Később étteremmel is rendelkező szállodás partnereink lettek, és hamar megmutatkozott az igény egy komplett összehangolt rendszer létrehozására. Így kezdtük el 21 éve szállodai szoftverünk fejlesztését.
Mára programjainkat talán a jó borhoz tudnám hasonlítani. Letisztult, kiforrott. Sallangoktól mentes könnyen átlátható és megérthető.

Napjainkban már egy szálloda, vagy egy vendéglátóhely nyitása elképzelhetetlen megfelelő szoftveres támogatás nélkül. Így ügyfeleink megszaporodtak a hosszú évek alatt, mára a piac minden szegmensében megtalálhatók. Referenciáink között büszkélkedhetünk több mint ezer ember befogadására alkalmas éttermekkel, különböző nagyságú szállodákkal, panziókkal, de hurka, kolbász vagy lángos árusítókkal egyaránt.

És büszkék vagyunk arra, hogy a hosszú évek alatt a sokszázból csak pár elégedetlen ügyfelünk akadt. Mi mindig hosszútávra tervezzük üzleti, partneri, emberi kapcsolatainkat.