CT-Medkontroll

CT-Medkontroll

CompuTREND Zrt

CompuTREND Zrt

- 0.00 (0)

Bemutatás

 A kontrolling alapelvének számító - tervadatok készítése; tényadatok gyűjtése, eltérések elemzése – feladatok elkészítésének támogatására épít a program.

A programban a finanszírozási egységek és a költséghelyek, költségviselők összerendelésével az egész Intézeti struktúrát le lehet írni. Emellett a szervezeti csoportok bevezetésével és kialakításával vezetői szintű összevonásokat is létre lehet hozni az Intézeti struktúrának megfelelően.

A szakmai adatok feldolgozása alapvetően két lépcsőben valósul meg:

1.   Az elküldött jelentések feldolgozása, melyek a szabvány jelentés file-ok segítségével valósíthatók meg.

2.   A visszaigazolások feldolgozása, amely az OEP/GYOGYINFOK által visszaküldött szabvány adatok segítségével valósítható meg.A rendszer viszont képes arra, hogy ugyanakkor a hóközi jelentéseket is feldolgozza – hasonlóan a fent leírt szakmai adatok feldolgozásához. Online a lezárt esetekből számított HBCS teljesítmény is átvehető a medikai rendszerből.

A rendszer a feldolgozott adatok segítségével képes különböző kihasználtság adatok előállítására különböző időintervallumban, többek között: ágyra, esetre, eset/órára, pont/esetre, CMI-re, stb. Ezeken kívül a rendszer segítségével előállíthatók egyedi, a felhasználók által általánosan vagy egy-egy speciális esetben használt mutatók. Ezek a mutatók katalogizálhatóak.

A rendszer a feldolgozott szakmai adatok segítségével alkalmas a bevételi adatok követésére is.

A rendszer a vetítési alapokkal, az online költséghelyekre, költségviselőkre könyvelt költségnemenkénti tételekkel és a bérfeladásokkal alkalmas a költség adatok tetszőleges felosztására, vagy akár kézi módosítására is.

A rendszer alkalmas eredmény-kimutatás elkészítésére. A rendszer nemcsak szervezeti egység szintű eredmény-kimutatás elkészítésére, hanem ebből építkezve szervezeti csoport szintű és Intézeti összesített eredmény-kimutatás készítésére is alkalmas.

A rendszerben tetszőleges számú eredmény-kimutatás definiálható és egyidejűleg használható. Az eredmény-kimutatások szerkezete a felhasználó által is módosítható, akár új eredmény-kimutatást is létrehozhat a felhasználó.

A rendszerben lehetőség van a tervadatok rögzítésére, szervezeti egység és szervezeti egység csoport szinten. Mivel a tervezés akár az eredmény-kimutatások valamelyikének struktúrájára építhető, ezért ez biztosítja a terv-tény adatok összevethetőségét, követhetőségét.

A CT-Medkontroll programban különböző részletezettségig képesek vagyunk olyan listák, lekérdezések, kimutatások készítésére, amely összhangban van az 50 elemű HBCS listával.

CT-Medkontroll

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák