CompuTREND Zrt bemutatása

Cégünk munkatársai folyamatosan szembesülnek azzal a kihívással, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, amelyek hozzájárulnak Partnereink sikeres működéséhez. A működési területünkön kimagasló színvonalú szolgáltatásainkat munkatársaink szakértelme és tapasztalata biztosítja. Sikeresen ötvözzük a fiatal, az újdonságok iránt fogékony és a komoly szakmai múlttal rendelkező, tapasztalt munkatársak együttműködéséből származó előnyöket.

Az informatikai piacon elengedhetetlen gyors, rugalmas és hatékony alkalmazkodás mellett alapvető értéknek tekintjük a kiszámíthatóságot, a stabil működést. Munkatársaink a piac folyamatos elemzése, figyelemmel kisérése révén hozzák létre a legkorszerűbb, valóban integráltan alkalmazható megoldásokat Ön és intézménye számára.

A hosszú távú kapcsolatokra helyezve a hangsúlyt, Partnereink érdekeinek és egyedi céljainak messzemenő figyelembevételével igyekszünk a sokrétű igényeket kielégíteni. Tevékenységünkhöz szilárd támogatást nyújt minőségirányítási rendszerünk, amelyet az ISO 9001:2009 és az ISO 27001:2005 szabványok előírásai szerint alakítottunk ki.

Jóllehet, az elmúlt évtizedekben komoly eredményeket értünk el, ezek megőrzése érdekében tevékenységünk fókuszába a jövő kihívásait állítottuk. Tudatában vagyunk annak, hogy a kihívásoknak - értékeink megőrzése mellett - csakis innovációs tevékenységünk további erősítésével felelhetünk meg.

CT-Medkontroll

CT-Medkontroll

    (0)

A CT-Medkontroll program alkalmas az egészségügyi intézmények orvos szakmai, teljesítmény adatok és gazdasági ...