DevMonkeys Software Kft. bemutatása

Cégünk a Devmonkeys Software Kft. csapata olyan üzletemberekből és fejlesztőkből áll akik eddigi munkájuk során azzal szembesültek, hogy az üzleti életben elengedhetetlen CRM és adminisztrációs tevékenység támogatására nincs az igényeiket maximálisan kielégítő IT megoldás. Cégünk és a rendszer előkészítésében résztvevő szakértők és tehetségek összefogásának és kitartó munkájának eredménye a MomoCRM rendszer melynek köszönhetően mi már egy rendszerben, egy helyen kezeljük ügyfeleinket, teendőinket, árajánlatainkat, dokumentumainkat és a számlázást. Bármikor egy pillanat alatt megtaláljuk mindazt amire a hatékony és sikeres üzleti életben szükségünk van. A rendszerbe épített automatizmusokkal vezéreljük saját belső folyamatainkat és kommunikációs tevékenységünket maximális hatékonyságra törekedve ezzel az értékesítésben és a cégvezetésben, ugyanakkor személyreszabott és professzionális arculatot kölcsönözve a rendszer által kiküldött üzeneteinknek.
Cégünk folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, melyekkel tovább növelheti hatékonyságát, és melyeket szívesen ajánl partnereinek és ügyfeleinek. A MomoCRM rendszert úgy terveztük, hogy könnyen kezelhető, költséghatékony ugyanakkor komplex folyamatok kiszolgálására is képes és személyreszabható legyen, hogy minél szélesebb körben tudjuk támogatni mindazokat, akik hozzánk hasonlóan még nem találtak rá arra a megoldásra mely valóban megfelel üzleti igényeiknek és igazán testreszabható kereteket biztosít.
A MomoCRM rendszerrel ígéret helyett egy olyan kreatív eszközt adunk ügyfeleink kezébe, amivel a meghatározott üzleti és kommunikációs céljait mérhetően el is tudja érni!
Legyen ügyfelünk Ön is és keressük tovább közösen azokat a lehetőségeket és funkciókat melyekkel egy CRM rendszer méginkább értünk van és nem fordítva.

MomoCRM

MomoCRM

    (0)

Automatizálható ügyfélnyilvántartó, számlázó, project- és feladatkezelő, hírlevél küldő szoftver.