DIMENZIÓ Kft. bemutatása

Cégünk, a Dimenzió Kft. 1988-ban alakult számviteli szoftverek fejlesztésére és gyakorlati alkalmazásuk támogatására, később több irányba bővítettük szoftvereink felhasználási területeit.

Szándékaink elérték céljukat, és tapasztaljuk, hogy felhasználóbarát programjaink minden téren segítik ügyfeleink munkáját, hatékonyabbá, gyorsabbá, gördülékenyebbé, átláthatóbbá és könnyebbé téve azt. Folyamatos programfejlesztéseink és programfrissítéseink nem csak a törvényi változások naprakész követését biztosítják, hanem a partnereinktől érkező igények, észrevételek, javaslatok alapján megfelelünk a legújabb elvárásoknak is.

Nagy figyelmet fordítunk felhasználóink igényeire és technikai lehetőségeire, melynek eredményeként bárki kiválaszthatja programjaink közül a számára megfelelőt az élet különböző területein. Legyen szó egy hangulatos kis vendéglőről, könyvelő, könyvvizsgáló, termelő, szállító, kereskedő cégről, biztosítjuk a megfelelő ügyviteli, vagy egyéb, a hatékonyságot növelő programot, hardver eszközt. Különböző programcsomagjaink között az adatátadás megoldható, ezzel is időt takarítva meg Önnek, hogy az igazán fontos dolgokkal foglalkozhasson.

Jól képzett szakembereink sokéves tapasztalatukkal és a legmodernebb eszközökkel dolgoznak azon, hogy ügyfeleink mindig megelégedéssel használhassák szoftvereinket. A szoftverek megbízható működéséhez hardver eszközöket is biztosítunk.

Nézzen szét termékeink, szolgáltatásaink között, hogy az Ön munkáját is könnyebbé tehessük.