DIÓ-SZOFTVER Kft. bemutatása

Küldetésünk, hogy a legjobb réspiaci rendszereket fejlesszük ki mely minden fontos ügyfélfolyamatot támogat.

Fejlesztéseink célja kisvállalati CRM rendszerek létrehozása egyedi réspiacokra, Ilyen alkalmazások a Prakti-Flow, CRM rendszer könyvelőknek, CRM kisvállalatoknak és az egyedi fejlesztések. Az egyedi fejlesztéshez tanácsadás társul, melynek első lépése a folyamatok felmérése, majd ezt követi a testreszabás és végül a szoftver bevezetése. Az általunk kifejlesztett alkalmazás egy hazai, magyar CRM rendszer, mely teljes egészében alkalmazkodik a hazai gazdálkodási és törvényi környezetbe.

A Dió-Szoftver Kft 2010-ben alakult, tulajdonosa és munkatársai sok éves CRM piaci fejlesztői és tanácsadói tapasztalatokkal rendelkeznek. Ez a szinergia segít abban, hogy olyan iparági CRM megoldásokat szállítsunk, melyek megfelelnek egyes réspiacok speciális folyamatainak, támogatva a cégeknél folytatott munkát és hatékonyabbá téve a működést.

A cég ügyvezetője György István, aki több mint 15éves CRM piaci tapasztalattal rendelkezik,a DIó-Szoftver Kft megalapítása előtt 7 évig nemzetközi szoftverfejlesztő vállalat vezető munkatársa, 2013+2016 között pedig az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán a Customer Relationship Management tárgyat tanítja.

MINDENT TUDNI AKAROK - RETRÓ

A Magyar Televízió is játszotta valamikor a hatvanas években a szovjet ifjúsági ismeretterjesztő filmsorozatot. A sorozat főcíme a dió feltörésével fejezi ki a tudás megszerzését. Ez a kis animáció közel áll hozzánk, hiszen aki a mi szoftvereinket használja az többet fog tudni az adatairól és az ügyfeleiről.

Törjék fel a diót velünk!