dobedu

dobedu

Bemutatás

A DOBEDU® egy képzési módszertan vállalatok számára, amelyben a víziótól a folyamatokon át a részletes feladatokig dolgozzuk ki és támogatjuk egy vállalat belső képzéseit. Ezzel növeljük az eredményt és minimumra csökkentjük a „lyukas vödör” effektust.

A Dobedu-t akkor érdemes egy cégnek bevezetni, ha van olyan információ, amelyet a vezetőknek sokszor kell újra és újra elmondani. Ez az alábbi 3 nagy területet érinti általában:
1. Új munkatársak betanítása - A betanulásnál tényleg fontos a személyes kapcsolat, de egy cégben nagyon sok információ van, amit egy új kollégának át kell adni, ehhez viszont nagyon sok idő kell. Ha van egy videó-s képzési rendszer akkor, a személyes rész már azután következhet be, hogy az új kolléga ismeri a cég vezetőit és tisztában van a legfontosabb dolgokkal, pl:
a. Szervezeti alapok
i. Cég víziója, küldetés és céljai
ii. Kik az ügyfeleink, mivel szolgáljuk őket?
iii. Cég története, fejlődése, jelenlegi piaci helyzete
iv. Szervezeti felépítés: tulajdonosi kör, szervezeti osztályok, vezetők
v. HR alapok – mivel kihez fordulhatok: beléptetés, táppénz, bérszámfejtés, stb.
vi. Alapértékek, viselkedési szabályok
vii. Megjelenés, öltözet, higiénia
viii. Kommunikáció: hogyan kommunikálunk ügyfelekkel, beszállítókkal, társosztályokkal, stb.
b. Vállalatiránytási rendszer használata - ennek a betanítása is sok időt vesz el, itt is kiemelten fontos a videó alapú oktatás
2. Meglévő munkatársak oktatása - A ritkán használt tudás az, amikor valamit csak félévente/évente egyszer használunk, nincs benne a napi rutinunkban, ilyenkor kihez fordulunk? Mások idejét és figyelmét vonjuk el, vagy van egy tudástár, amihez nyúlhatunk?
3. Mérés, számonkérés - Ha csak élőszóban történik a betanítás, hogyan mérjük a hatékonyságát, mennyi ideig tart, mikor hozunk döntést valakiről, hogy hosszú távon szeretnénk vele együtt dolgozni? Ha van egy képzési rendszer, abban objektív adatokra tudunk támaszkodni!

A DOEBDU módszertan három elemből áll:
1. Online elérhető képzési portál: a dobedu.com domain alatt, minden partnerünknek önálló aldomaint hozunk létre, amelyre kizárólag ennek a szervezetnek az oktatási anyagai kerülnek fel a megfelelő jogosultsággal beállítva (pl. BNI Magyarország képzési portálja: bnihungary.dobedu.com)
2. Képzési módszertan – a képzések gerincét a nagyon rövid, fókuszált 1-3 perces videótréningek alkotják, erre épülnek rá az önértékelő tesztek és vizsgák, ha szükséges letölthető dokumentumok, kézikönyvek. A módszertan másik fontos eleme a mérés, ki-mikor-mit nézett meg és milyen eredménnyel adott számot a tanultakról
3. Tartalomkészítés – mi készítjük el a videókat, sokszor egy zöld vászon elé állítva a szervezet vezetőit, majd mögötte különböző animációkkal, prezentációval erősítve meg a mondanivalót.

dobedu
dobedu
dobedu
dobedu

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 3 980 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák