DokiRex.NET

DokiRex.NET

Bemutatás

DokiRex.NET - Felhőalapú betegnyilvántartó és CRM szoftver:

Betegnyilvántartó szoftverek fejlesztésében és üzemeltetésében szerzett 15 éves tapasztalatunk eredményeként hoztuk létre ezt a minden igényt kielégítő, a legmodernebb technológiákat felvonultató medikai szoftvert.

MIÉRT ÉRDEMES A DOKIREX.NET-ET HASZNÁLNIA?
Azonnal, alacsony költségek mellett használható. Nincs szükség szerver vásárlásra és fenntartásra, bármikor, bárhonnan használható, legyen az desktop, tablet vagy mobiltelefon.

Egyedülálló testreszabhatóság:
Szabadon alakíthatja a rögzített adatok körét, akár teljesen egyedi felületek létrehozásával.

Innovatív funkciók:
Szoftverünk számos beépített funkcióval rendelkezik, emellett folyamatosan bővítjük a Dokirex-szel összekapcsolható rendszerek körét (CRM rendszerek, orvosi időpontfoglalók, számlázó és könyvelő programok).

FŐBB PROGRAMFUNKCIÓK:

BETEGNYILVÁNTARTÁS, BETEGELLÁTÁS
Pácienstörzs kezelés, gyógyszer/magisztrális készítmény és segédeszköz receptek, szakorvosi javaslatok, vizsgálati lapok, beutalók, nyomtatványok kezelése.

SZÁMLÁZÁS, KÉSZLETKEZELÉS
A számlázz.hu-val együttműködve a DokiRex-ben lehetőség nyílik ÁFÁ-s és ÁFA tartalom nélküli papír és e-számlák készítésére, akár automatikus továbbítására. Mindez automatikus készletkezeléssel egészíthető ki.

ÖSSZEKÖTTETÉS MÁS SZOFTVEREKKEL
Folyamatosan növeljük a DokiRex szoftverrel összeköthető alkalmazások számát, hogy a kisebb és nagyobb vállalati környezetekbe is beilleszthető legyen a szoftverhasználat.

TESTRESZABHATÓSÁG
Egyedi mezők felvétele a páciensek törzskartonjaiba és a vizsgálati lapokba, lekérdezés összeállítási lehetőség, ergonómiai és jogosultsági beállítások.

ELŐJEGYZÉSI NAPTÁR, SMS/EMAIL KÜLDÉS
Érje el előjegyzési naptárját bárhonnan és keressen szabad időpontokat hatékonyan a továbbfejlesztett grafikus felület segítségével. A publikus időpontfoglaló modul használatával páciensei bármikor foglalhatnak időpontot weboldalán keresztül, így nagymértékben nő a rendelő elérhetősége és minimalizálható az adminisztrációs idő. További opcióként küldjön megerősítő és emlékeztető üzeneteket és csökkentse a nem megjelent páciensek számát.

FOLYAMATOS FEJLESZTÉS
Dedikált fejlesztőcsapatunk foglalkozik az üzemeltetéssel és fejlesztéssel, a felhasználói igények kiszolgálása mellett a jogszabályi változásokat is folyamatosan követjük, így szoftverünk többek között GDPR és EESZT kompatibilis.
DokiRex.NET
DokiRex.NET
DokiRex.NET
DokiRex.NET
DokiRex.NET

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 5 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák