ENDOBOLT Kft. bemutatása

A mai világban, amikor mindennapi életünk részévé vált a számítástechnika, fontos hogy mindig legyen egy biztos szakmai háttér, amire számíthatunk, ha problémába vagy egyszerûen csak kérdésbe ütközünk...

Cégünk 2004-ben alakult, célunk a kezdetektõl a mikro és kisvállalkozások professzionális kiszolgálása, az informatika széles spektrumának egyre több szegmensében. Megpróbáltunk folyamatos és emberarcú kapcsolatot teremteni ügyfeleinkkel, mely évek alatt meghozta gyümölcsét, és már számos elégedett felhasználó számít segítségünkre, szaktudásunkra nap mint nap.

Két legfõbb szakterületünk a fogászati- és orvosi informatika, és az ebben a szférában használt eszközök kereskedelme, szervízelése és karbantartása, valamint ügyfeleink webes igényeinek teljes mértékû kiszolgálása, a domain cím regisztrálásától, a tárhely biztosításon keresztül honlapjuk kivitelezéséig.

Valljuk, hogy egy hosszantartó üzleti kapcsolat, mely kielégíti mindkét fél igényeit, csakis folyamatos, türelmes, rugalmas együttmûködéssel érhetõ el, és mi ennek megvalósítására törekszünk, a nap 24 órájában.

Úgy gondoljuk, hogy manapság nem elég "megfelelõ" színvonalon teljesítenünk, ezért a kiemelkedõ színvonalú szolgáltatás érdekében mindannyian folyamatosan képezzük magunkat, hogy az Ön által feltett összes kérdésre kielégítõ választ adhassunk. Reméljük munkánk, termékeink és szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hamarosan szaktudásunk segítségére lesz Önnek is céljai elérésében. Ismerje meg DentalServer szoftver termékünket!

Dental Server

Dental Server

    (0)

Praxisprogram a jövő digitális fogászatához! Az orvos szemszögéből tekint a világra - hatékony és költségkímél...