ESSENCE

ESSENCE

Grepton Zrt.

Grepton Zrt.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az Essence segítségével egy helyen tárolhatja a legfontosabb törzsadatait (partnereket, kontrolling dimenziókat, kontír kódokat stb.), rögzítheti a pénzügyi bizonylatait, kezelheti a készlet- és eszköz nyilvántartásait, nyomon követheti kereskedelmi folyamatait, vezetheti a főkönyvi könyvelését és mindezekről folyamatos, átfogó tájékoztatást kap.
Az Essence valamennyi modulja közös forrásként használja a törzsállományt. Ez megakadályozza az adatok duplázódását, valamint széleskörű elemzési lehetőségeket tesz lehetővé.
A rendszer beépített ellenőrzési pontokkal és automatizmusokkal csökkenti az adatfeldolgozás idejét, és segíti elő a pénzügyi (vevő,- szállító,- bank és pénztár bizonylatok, ÁFA analitika, folyószámla, stb.) és főkönyvi nyilvántartások egyezőségét.
Az Essence ERP az eszközök nyilvántartását a számviteli és a társasági adó törvényben előírt leírási kulcsok mellett egyedi kulcsok szerint is lehetővé teszi.
A rendszerben a készletállomány alakulása a mozgásbizonylatok segítségével folyamatosan nyomon követhető. A rendszer támogatja a teljes körű leltározást, akár polchely bontásban is, valamint a teljes készlet állomány értékelését FIFO, elszámoló ár vagy súlyozott átlagár szerint.
A kereskedelmi modul segítségével egyszerűen kezelhető az értékesítési folyamat, egészen az igények felmerülésétől, azok teljesítéséig. A megrendelések több féle árlista, akció vagy egyéb kedvezmény figyelembe vételével gyorsan rögzíthetőek, amelyekből automatizmusok segítségével könnyedén szállítólevél vagy akár számla is kiállításra kerülhet. A kereskedelmi folyamat részeként optimalizálható a készletbeszerzés az aktuális készletállomány, valamint a vevői rendelések figyelembe vételével.
A tételek az analitikus nyilvántartásokból automatikusan és részletes kontrolling bontásban kerülnek könyvelésre. A rendszerből az adatszolgáltatási igényeknek megfelelő riportok gyorsan és egyszerűen kinyerhetők.
A vállalkozás tevékenységével kapcsolatos gazdasági információk előre definiált vagy ad hoc riportokon keresztül érhetők el. Az egyszerűen kezelhető felhasználói felület böngészőn keresztül bárhonnan elérhető.
A rendszer integráltságával és egyszerű kezelhetőségével, valamint széleskörű riport készítési lehetőségeivel segíti a naprakész tulajdonosi és vezetői információk rendelkezésre állását.
ESSENCE
ESSENCE
ESSENCE

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 40 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák