EVO-Plus Cloud

EVO-Plus Cloud

EVO SOFT Kft.

EVO SOFT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az Evo Cloud rendszer egy vékony klienses ERP rendszer, felhő alapú technológiája lehetőséget ad a hely és gépfüggetlen számlázásra (vagyis kiállíthat számlát, böngészhet a raktárkészletében, a saját irodájában vagy bármely telephelyén, vagy akár a partnercég telephelyén, vagy otthonában egyaránt, sőt akár mobil eszköz segítségével üzletkötője eladás közben is lát minden fontos információt).
A rendszer tartalmazhat pénzügyi számlázási, kontroling, raktárkezelési, humánerőforrás, CRM, gyártás vagy akár web shop modult is.
Az egyes modulokból az Ön igényinek megfelelő rendszer építhető fel.
A rendszer tetszőleges számú párhuzamos felhasználó belépését teszi lehetővé.
Igény esetén idegen nyelvű modullal is ellátjuk, amely több nyelvű számla készítést tesz lehetővé, Angol, Német, Szlovák, Francia……
A program ellátható, különféle tevékenységi kör specifikus kiegészítésekkel, ilyenek pl: a kölcsönzői, importőri, autós cég, építőipari …. stb ez a lista természetesen igény szerint bővíthető új területekkel.
Az Integrált vállalati rányitási rendszer nagy előnye, hogy nem kell Excel táblázatokban külön-külön nyilvántartásokat vezetnie sem a készleteiről sem a kintlévőségeiről sem a partnereiről, sőt a CRM modul segítségévek még a vevőkapcsolatait is intézheti egy komplett rendszeren belül.

Speciális üzletági verziók elérhetők az alábbi ágazatokban:
- kereskedelem
- mobil raktár
- autószerviz, - kölcsönzés
- gyártás
EVO-Plus Cloud
EVO-Plus Cloud
EVO-Plus Cloud

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 280 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák