EVOLUTION CONSULTING Kft. bemutatása

Az Evolution Consulting Kft. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy a humánerőforrás szoftverek terén igazán innovatív megoldásokkal lépjen piacra. Ügyfeleinknek garanciát jelentünk, hiszen elvárásaikra minden esetben egyéni igényekre szabott megoldásokat kínálunk. Kollégáink innovatív gondolkodásmódja és az alkalmazott megoldások újszerűsége által kiemelkedünk a hasonló területen tevékenykedő cégek közül. Partnereink maximálisan elégedettek teljes mértékben saját fejlesztésű rendszermoduljainkkal, így meg sem fordul fejükben, hogy konkurens vállalatot hívjanak segítségül.

Miben hiszünk?
Küldetésünknek tartjuk, hogy szoftveres támogatásunkkal elősegítsük a mindennapi hatékony munkavégzést. A modern technológia által kínált lehetőségek kihasználásával biztosítjuk ügyfeleink számára a piacon való gyors reagálást, a professzionális problémamegoldó készséget, s mindemellett a magas szintű ügyfélkezelést. A hrMaster integrált rendszer támogatásának köszönhetően magas fokú automatizáltsággal teheti egyszerűbbé, átláthatóbbá, könnyen kezelhetővé és riportálhatóvá a vállalati folyamatokat.

A hrMaster rendszermoduljai garanciát jelentenek a sikerhez!
Szoftverei csak akkor jelenthetnek igazán hatékony segítséget a vállalat munkaügyi folyamatainak fejlesztésében, ha a meglévő, jól bevált folyamatait támogatják. Ennek érdekében nemcsak „dobozos” szoftvereket kínálunk Önnek, hanem egyedi igényeket kielégítő és problémákat megoldó, modulárisan felépülő rendszer kiépítését.

A magas szintű szakmai tudás elengedhetetlen a sikeres és hatékony rendszerbevezetéshez!
Kollégáink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, így HR-es háttérrel, tanácsadói múlttal, valamint magas szoftverfejlesztői kompetenciákkal rendelkező csapatunk a rendszer bevezetésétől egészen a megvalósításig leveszi a terhet a válláról.

Szakembereink folyamatos tanácsadásával, illetve a legkorszerűbb megoldásokat biztosító szoftvereink támogatásával egyenes út vezet vállalata sikeres működéséhez!

HRmaster

HRmaster

    (0)

A HRmaster egy modern, webes technológiával fejlesztett integrált szoftverrendszer, ami modulárisan épül fel. ...