FACTUM

FACTUM

OPENDEVEL Kft.

OPENDEVEL Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A FACTUM vállalat-irányítási rendszer egy online szolgáltatás, ami egy egyszerű web-böngésző segítségével bármikor, bárhonnan elérhető. A rendszer moduljai egy külső szerveren futnak, a rendszer folyamatosan és automatikusan frissül.

Kontrolling és döntéstámogatás

 A kontrolling modul a vállalkozás feladataihoz kapcsolódóan segítséget nyújt a felelős vezetői döntések meghozatalánál. A rendszer integrált jellegéből adódóan, a feladatokhoz rendelt munkatársak, munkaidő-ráfordítások, költségek stb. adatainak aggregálásával, numerikus és grafikus megjelenítésével lehetővé teszi a munkafolyamatok tervezését, elemzését, értékelését, végső soron a vállalkozás munkafolyamatainak optimalizálását.

Táv- és csoportmunka

 Az online vállalat-irányítási rendszer egészének egyik legfontosabb célja a vállalkozás munkájának segítése. A rendszerbe integrált kifejezetten táv- és csoportmunka-funkciók segítségével a szervezet munkatársai egyszerűen, biztonságosan, költséghatékonyan tudják tartani a kapcsolatot kollégáikkal. A térbeli és időbeli távolságokat áthidalva a szervezet munkatársai gyors megbeszéléseket, ötletbörzéket tarthatnak, de arra is van lehetőség, hogy a projekt résztvevői számára elérhető üzenőfalon, fórumon a minden közreműködőt érintő témákat publikuson megbeszéljék.

Vállalati portál

A vállalkozás internetes megjelenését támogató vállalati portál az integrált vállalat-irányítási rendszer fontos része, hiszen az ügyfelek számára konkrétan ez jelenti a cég külső megjelenését. Az egységes arculatú, egyszerűen létrehozható és frissíthető, hierarchikusan felépülő weboldalak tartalmazzák a cég alapadatait, elérhetőségeit, termékeinek/szolgáltatásainak leírását, híreit - így támogatják a cég marketingmunkáját.
A megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársak egyszerűen, programozói tudás nélkül tudják szerkeszteni a portál tartalmi elemeit.

Munkafolyamat-irányítás

A projektmenedzsmentet, illetve a vállalkozás mindennapi munkáját egyaránt támogató munkafolyamat-irányítási modul feladata a különböző projektek során felmerülő feladatok nyilvántartása és követése határidők, felelősök, költségek, erőforrások stb. hozzárendelésével.

Iktatás, elektronikus iratkezelés

A vállalkozásnál tömegesen keletkező, illetve ügyfelektől, partnerektől érkező dokumentumok, levelek átlátható, logikus, egységes rendszerben történő tárolását teszi lehetővé a rendszer iratkezelő modulja. A papír alapú (levél, fax, szerződés, árajánlat, számla stb.), illetve elektronikus formában rendelkezésre álló (e-mail, pdf stb.) dokumentumok egyszerűen kereshetők, szűrhetők, áttekinthetők; az egységes online felületen egyszerűen áttekinthetők egy dokumentum kapcsolatai (feladat), előzményei, felelősei, érintett munkatársai.

Tudásmenedzsment

Az online vállalatirányítási rendszerbe integrált tudásmenedzsment funkciók lehetővé teszik, hogy a vállalkozás munkatársai - megfelelő jogosultság esetén - változatos multimédiás tartalmakat szerkesszenek, programozói tudás nélkül.
FACTUM
FACTUM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 20 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák