Flexi Medical Hungary Kft bemutatása

Tevékenységünk lényege, hogy olyan terméket fejlesszünk, amely használatához ne kelljen informatikusnak lennie a felhasználóinknak, valamint, hogy ne "csak egy fogászati szoftvert" kínáljunk, hanem valódi, átfogó megoldást, amely megalkuvás nélküli prémium színvonalát megérzik és pozitívan értékelik a páciensek is. Mert ők nem betegek, ők vendégek!

A Flexi-Dent a Flexi-Medical Hungary tulajdona. Forgalmazója és a magyarországi fejlesztés vezetője a Flexi-Medical Hungary Kft. A vállalkozás tagjai és tulajdonosai az egyedi szoftver- és alkalmazás-fejlesztői piac korábbi szereplői, amely lehetővé tette a nem csak innovatív, hanem teljesen új szemlélet bevezetését is a magyarországi fogászati- és fogorvosi-szoftver piacon.

Értelemszerűen az egyedi fejlesztés területén kézenfekvő, sőt elvárt, hogy a megrendelő beleszóljon, elvárásokat támasszon fejlesztésével kapcsolatban. Ezt a szemléletet szeretnénk átültetni a fogászati szoftverek piacára is, amely révén ötvözhető egy dárga egyedi fejlesztés, egy olcsó dobozos szoftverrel. Ilyen módon az ár-érték arány magasan az érték oldalára fogja eldönteni a mérleg nyelvét, hiszen dobozos termék áron fejlesztünk és szolgálunk ki köztes módon egyedi igényeket, speciális szükségleteket, akár komplex, új modulokat.

Ismert tény a nemzetközi fogászati szoftver-piacon, hogy az elérhető termékek "csak egyféle, dobozos technológiaként" kínálnak megoldásokat, valamint, hogy a fejlesztések igen régiek és gyakran elavultak.

Szintén ténykérdés, hogy a fogorvosok - egyben a klientúrák tulajdonosai - rendszerint nem technológiában, technikában jártas döntéshozók, így gyakran kénytelenek voltak a rossz és a kevésbé rossz lehetőség közül választani. Ebben szeretne a Flexi-Medical Hungary áttörő változást hozni, valóban egyedi igényeket kiszolgálni, valóban prémium szinten.

Felxi-Dent

Felxi-Dent

    (0)

A Flexi-Dent lényege egy felhő alapú, távoli elérésű központi adatbázis (állandó saját biztonsági mentésekkel)...