FLEXYS KFT. bemutatása

A FLEXYS hosszú évek idegenforgalmi, szállodaipari, ügyviteli és rendszerfejlesztői tapasztalatát fektette be termékei előállításába. Rendszerei kifejlesztése során olyan alapelveket tart szem előtt, melyek alapjaiban határozzák meg bármely számítástechnikai rendszer használhatóságát és hatékonyságát.
Rendszereink közös jellemzői
Képiesség: A képernyőre tekintve a lényeg azonnal világosan érthető legyen, ne kelljen hosszasan értelmezni a látottakat.
Gyors kezelhetőség: A leggyakrabban használt műveleteket gyorsan, lehetőség szerint egy billentyű leütésével lehessen elérni.
Sokféle automatizmus: Nemcsak a felhasználó munkája könnyebb, de a feldolgozás sebessége nő, és a kezelői tévedés esélye pedig csökken.
Egyszerűség, érthetőség, támogatás: A program minden lehetséges esetben automatikus segítséget nyújtson a kezdőnek a megismeréshez, a gyakorlottnak a hatékonysághoz.
Többnyelvűség: A rendszerek többnyelvűséget biztosítanak akár ügyintézőnként is.
Többszintű adatvédelem: Eleget teszünk az egyre növekvő adatbiztonsági követelményeknek. Az adatbázisok mind külső betekintés, mind illetéktelen módosítás ellen hatékony titkosítási-, és ellenőrzési metódusokkal vannak ellátva.
Megbízhatóság és stabilitás: Valódi minőségi garanciák nyújtása mellett, piacképes árazást is lehetővé tesz.
Integritás és modularitás: Garantálja, hogy partnereink az egyszerűbb feladataik ellátására igazán költségkímélő megoldáshoz juthassanak. De akár az idegenforgalmi ügyvitel egészét lefedő zárt rendszert is felépíthessenek ugyanazon elemekből, a vendégnyilvántartástól az értékesítési statisztikáig, a készletgazdálkodástól a számviteli finisig, mindezeket egy szakértő kézben tartva.
A FLEXYS a Magyar Szállodaszövetség társult tagjaként, illetve az Appostar kiemelt forgalmazójaként nagy súlyt helyez a partnereivel való folyamatos és szoros kapcsolattartásra, a magas szintű, naprakész üzemeltetői támogatásra és tanácsadásra, valamint a színvonalas oktatásra és betanításra. Partnerköre hónapról-hónapra bővül, ismerőinek és híveinek tábora egyre nő.