FortuNet Kft. bemutatása

Cégünk, a FortuNet Kft. 2005-ben alakult, először weboldalak készítésével foglalkoztunk. Pár évvel később, 2011-ben kezdtük el ügyfeleink igényei alapján az ERP és CRM rendszerek fejlesztését. Ezeket összegyúrva 2013-tól kezdődően virtuális asszisztensi szolgáltatással is bővítettük profilunkat. Ez utóbbi magában foglalja többek között a weboldalak és webáruházak karbantartását, kimutatások - adatbázisok készítését, termékek és szövegek feltöltését, számlák rögzítését az ERP rendszerekbe.

Hogyan dolgozunk?
A mai világban a folyamatos kommunikáció, és az ügyfelekkel való kapcsolattartás az egyik leghatásosabb marketing eszköz. Feladataink elvégzése során mindenről részletesen tájékoztatunk és segítünk a honlap felépítésének megálmodásában. Természetesen a végső döntés csakis a Te kezedben van.

Cégünk modern technológiákkal dolgozik, szakképzett munkatársaink megpróbálják a lehető legjobb segítséget nyújtani és maximálisan kielégíteni minden egyedi igényt.

Miben segíthetünk?
Amennyiben egy megbízható vállalkozásra szeretnéd bízni a fejlesztésedet, akkor jó helyen jársz. Célunk, hogy egy olyan webes környezetet teremtsünk meg, amellyel minden tekintetben elégedett leszel. Jártasak vagyunk a teljes körű adminisztrációs felület kialakításában, egyedi vállalatirányítási rendszerek felépítésében (CMS/ERP), galéria készítésében, közösségi oldal integrációban, és nem utolsó sorban a formanyomtatványok kezelésében.

Segítünk továbbá a SEO követelményeknek megfelelő weboldalak kialakításában, ezáltal az ebben jártas szakembernek könnyebb dolga lesz felvezetni a keresőszavakat és felölteni a szövegeket. Foglalkozunk továbbá webáruházakkal, fórumokkal, e-card küldéssel, illetve tapasztalatunk van a vak- és gyengénlátó barát (akadálymentes) verzió kialakításában is.

PHLOX-ERP

PHLOX-ERP

    (0)

A PHLOX-ERP rendszer kialakításakor elsődlegesen azt tartottuk szem előtt, hogy olyan programot hozzunk létre,...